Tilbage til boblerne

hej s'ger veninder

lide naturen gaa lidt i byen dyrke en hobby sammen jeg er fra Vejle af oprindelig men har boet mange steder i landet mest Fyn søger veninder der ka li naturen hygge the komsammen med grill i haven gerne schnautzer hunde glade mennesker ogs[ gerne katte folk.
jeg er udd gartner og er 55 aar lige flyttet til skerbek når den natur skonne o Romo Tondeer min computer er ikke godt kørende derfor forkerte stavefejl. Lein Danser interesere mig vi har stort tref her maj mdr.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.222 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Reservebedste og veninder
Reservebedste og veninder
Hejsa 🤩 Jeg er en ung kvinde på 29. Uddannet tandklinikassistent. Boet i Kolding hele mit liv. Kæreste med Dennis igennem 8 år sammen har vi 2 drenge på henholdsvis 7 år og 19 mdr. Vi kunne SÅ godt tænke os en reservebedste til vores drenge. En som kunne tænke sig at være noget for vores dejlige drenge, fordi de har lysten til at forkæle dem. Hente dem fra skole eller dagpleje. Gå en tur i skoven eller hvad man nu kan finde på. Samtidig også for, at vi som par måske kunne prøve at være kærester bare en sjælden gang. (vi har intet familie som kan hjælpe til i hverdagen) Jeg søger selv et par skønne kvinder i mit liv. Gerne jævnaldrende. Jeg har ikke de store forventninger. Dog, at vi sammen kan være ærlige, helt nede på jorden og der skal være plads til en god portion forståelse og tålmodighed. Jeg holder rigtig meget af, at gå en masse lange ture, i skoven eller ud til vandet. Mindfulness. Gode snakke og så træner jeg 3 gange ugentligt i Loop fitness.. Hvis der er noget, som fanger netop din interesse. Så tøv ikke med at smide mig en besked. 😃
Se Bobl
Veninder/venner søges 😊
Veninder/venner søges 😊
Hej boblere 😊 Sød, udadvendt og positiv jyde her. Jeg flyttede til København fra Nordjylland i 2011 og ønsker at udvide min omgangskreds. Jeg er 35 år, single og uden børn. Jeg arbejder som gruppeleder på et plejecenter i Hellerup.

 Jeg søger veninder/venner til at have sjove og hyggelige oplevelser med. Det kunne være alt fra en hyggelig gåtur, ud og nyde sommeren i en park, cafeture, shopping, biograftur, teater eller koncerter, stand-up shows, eller andre arrangementer som København byder på gennem året, eller en bytur 😊 Jeg har længe ønsket at starte til salsa, så måske har du samme interesse? Eller har du maks styr på træning og kan holde mig ved ilden, takker jeg heller ikke nej til en træningsmakker 😅 Jeg er meget åben for nye oplevelser, så måske har du nogle gode ideer? Ærlighed, positivitet, åbenhed og et godt humør er vigtige egenskaber for mig 😊 

Skriv en privatbesked og fortæl lidt om dig selv 😊 ✌🏼Camilla
Se Bobl