Tilbage til boblerne

hej s'ger veninder

lide naturen gaa lidt i byen dyrke en hobby sammen jeg er fra Vejle af oprindelig men har boet mange steder i landet mest Fyn søger veninder der ka li naturen hygge the komsammen med grill i haven gerne schnautzer hunde glade mennesker ogs[ gerne katte folk.
jeg er udd gartner og er 55 aar lige flyttet til skerbek når den natur skonne o Romo Tondeer min computer er ikke godt kørende derfor forkerte stavefejl. Lein Danser interesere mig vi har stort tref her maj mdr.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 173.152 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Bedsteforældre søges
Bedsteforældre søges
Hej 😊 Jeg er alene mor og vi bor i en lille by som hedder Klejtrup, mellem Hobro og Viborg søger en eller par som kunne tænke sig at være bedsteforældre for mine aktive sønner på hhv. 7 og 4 år samt 1 år, da jeg ikke har noget familie.. – Jeg læser på sosu nord til social og sundhedsassistent og har nogle gange behov for at hjælp med at hente i skole, børnehave samt dagpleje. Ellers er det mere bare en som har lyst til at hygge med dem, tage dem i biffen og hvad almindelige bedsteforældre nu laver med dem 😊 dvs. bedsteforældre ting i børnehave osv 😊 når jeg måske skal på arbejde for at tjene nogle ekstra penge ved siden af min su og hygge med en veninde et par timer.. Hvis lyst til at høre mere er du/i velkommen til at ringe på 30261520 eller sende en besked. Vi håber at der findes en der ude som kunne tænke sig og være en del af vores familie. 9. april 2018 kl. 18:11
Se Bobl