Tilbage til boblerne

Pårørende til scleroseramt

Jeg er 52 år og gift med en scleroseramt.
Jeg søger andre pårørende til scleroseramte (helst kæreste/ægtefælle), som vil mødes/skrive/tale i tlf. en gang imellem, det kan være for at "læsse af" eller at snakke om alt mulig andet end sygdom,.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 183.751 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Gratis kursustilbud til pårørende
Gratis kursustilbud til pårørende
Københavns Kommune tilbyder dig et kursus, som skal give dig redskaber til at håndtere hverdagen som pårørende og passe bedre på dig selv. Som pårørende tilsidesætter vi ofte vores egne behov, for at hjælpe og være der for den syge, men også fordi det kan være svært at vide, hvordan vi bedst passer på os selv. På dette kursus er omdrejningspunktet den pårørende og hvad pårørende kan gøre for at passe på sig selv i en hverdag, hvor kronisk sygdom er et vilkår. På kurset vil vi arbejde med: - håndtering af vanskelige følelser som dårlig samvittighed, tristhed og ensomhed - kommunikation med social- og sundhedsvæsen - håndtering af stress og udbrændthed, herunder tips til bedre søvne og andre måder at slappe af på. Kurset strækker sig over 7 uger, hvor man mødes en gang om ugen i 2,5 time. Du undervises af to frivillige instruktører, som selv er pårørende og som er uddannet og certificeret pårørendeinstruktører. Kurser og informationsmøder oprettes løbende, Læs mere på: www.kk.dk/laerattackle eller kontakt koordinator for mere information på: lat@suf.kk.dk.
Se Bobl
Bliv frivillig FRI-TIDven
Bliv frivillig FRI-TIDven
Med indsatsen Aalborg FRI-TID har Aalborg Kommunes Handicapafdeling fokus på at forbedre livskvaliteten for personer med handicap i Aalborg og omegn, ved at involvere frivillige til sociale aktiviteter. Bliv FRI-TIDven Vi leder derfor efter dig, som har lyst til at blive netværksven og lave sociale aktiviteter sammen med en person med handicap. Som FRI-TIDven bliver man matchet med en person, som man typisk mødes med 2-4 gange om måned til socialt samvær. Det kan være til kaffe og snak, spil, gåture, madlavning, koncertbesøg osv., alt efter hvad de enkelte interesserer sig for. For at blive frivillig skal du have lyst til at lære et andet menneske at kende, skabe en relation, og ikke mindst til at få nogle hyggelige oplevelser sammen. De personer der søger besøgsvenner er voksne med fysiske, kognitive og/eller psykiske handicap af forskellig grad. Vi lægger stor vægt på at finde et godt match ift. den enkelte frivilliges ønsker og interesser. Vi sørger for at du bliver klædt godt på til opgaven. Vil du vide mere? Du kan læse mere om os på vores hjemmeside https://www.fri-tid.aalborg.dk/ eller på vores Facebook-side https://www.facebook.com/fritid.aalborg/ Der er lige nu rigtig mange personer som ønsker mere socialt samvær og som er på venteliste til en netværksven, også i dit lokalområde. Så har du lyst til at gøre en forskel og udvikle dig selv, så er det nok lige dig vi står og mangler. Kontakt: Tlf. 3199 0037 https://fri-tid.aalborg.dk/kontakt
Se Bobl
Træning og outdoor
Træning og outdoor
Hej. Jeg er 39 år og bor med min familie (min hustru og to børn), og søger personer som nyder og være outdoor, træne, og udfordre sig selv. Jeg træner 3-6 gane om ugen, og det er meget varierende træning (løb, gå, kajak, styrketræning, cirkeltræning, orienteringsløb for lige at nævne nogle stykker) Jeg taget gerne ud på længere outdoor ture, med overnatning i naturen. Og udfordre mig selv, ved at gennemføre forskellige løb eller egne mål. I år (2019) har jeg blandt andet sat mig for at sejle Mors rundt i kajak, og en 2x40 km gå tur. Jeg søger derfor en/nogle som også ønske at udfordre sig selv outdoor, hvad end det måtte være. Samt at man er villig til at lave den træning der skal til for at kunne gennemføre større fysiske udfordringer. Jeg kunne selv godt tænke mig at starte op på noget adventure race, eller nogle andre hold løb.
Se Bobl
Spirituelt netværk/veninder
Spirituelt netværk/veninder
Hej Jeg søger et spirituelt netværk, spirituelle veninder/venner. Jeg søger spirituelle, meningsfulde relationer hvor vi kan mødes og dele vores spirituelle viden, erfaringer o.l, gå en tur i naturen, se en god film, snakke om dybe ting og lette ting, livet - ja stort set alt, grine, græde, bare være. Humor er meget vigtigt for mig og det er vigtigt for mig at omgåes mennesker der som jeg selv oplever verden fra et spirituelt synspunkt, men stadig med begge ben plantet godt i mulden. Jeg er en kvinde på 43 år, som langsomt men sikkert forsøger at sparke gang i selvstændigt virke som spirituel dyrehealer. Jeg elsker dyr og naturen og er meget kreativ. Jeg er ikke til de store forsamlinger men ønsker mindre fællesskaber/venskaber Jeg bor i Faxe og søger gerne venner uden for byen
Se Bobl