Tilbage til boblerne

Nye bekendtskaber-mon det kan ske?

Har du lige en ekstra tid - så kig med her :) Jeg er 26 år søger nye bekendtskaber omkring Aarhus-området og har heller ikke noget imod hvis du bor i en anden by. Jeg nyder bl.a. at gå på caféer, spille brætspil, lave DIY projekter og gåture i naturen.

Hvis det har fanget din interesse, så send gerne en besked :)


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 195.417 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Kom med i Hele Danmarks Familieklub
Kom med i Hele Danmarks Familieklub
Bor du i Hvidovre og har du brug for et fællesskab og stærkere netværk for dig og dine børn? Bøvler du nogle gange med hverdagens forskellige udfordringer - og kunne du ønske dig mere overskud og smil på kontoen? Eller er du og din familie blot gode til at skabe overskud for og med andre? Så er det måske noget for dig og din familie at blive en del af Hele Danmarks Familieklub! Familieklubben foregår hos KFUM-spejdergruppen Vigar Stamme, hvor I kan deltage i måltids- og aktivitetsfællesskaber hver anden uge. Læs mere og tilmeld jer på: https://heledanmarksfamilieklub.dk/ Jeg kan kontaktes her eller på mail: ida@kfumspejderne.dk, hvis du har spørgsmål. Jeg glæder mig til at høre fra jer! Med venlig hilsen Ida Klausen KFUM-Spejderne Hele Danmarks Familieklub
Se Bobl
Ensom kvinde søger venner/veninder
Ensom kvinde søger venner/veninder
Halløj, jeg hedder Anna. Jeg er 20 år gammel. Jeg er tilflytter til Odense fra Esbjerg, jeg flyttede i forbindelse med at blive optaget på Syddansk Universitet i september 2018. Jeg læser Anvendt Matematik, starter på mit andet år i september. Udover at studere til daglig, er jeg også frivillig for Dansk Flygtning Hjælp Odense. Jeg bor i lejlighed sammen med min kæreste. Jeg er en madglad veganer, og går op i sund plantebaseret mad. Jeg synes det er hyggeligt at tage ude og spise sammen, eller lave mad sammen. Det er også hyggeligt at tage en lille cider/øl, det man kunne tænke sig, eller på café. Jeg interesser mig også for kultur, da har jeg selv anden etnisk oprindelse end dansk. Jeg er halv dansker, halv peruvianer, og taler 3 sprog (dansk, spansk, engelsk). Har også tilbragt en del af mit liv i udlandet (dog er jeg født i Danmark), men taler flydende dansk trods det. Hvis det skulle være hjælpsom (dog burde det ikke betyde noget), sidder jeg på autisme spektret, med Aspergers syndrome, og jeg er biseksuel. Jeg søger venner/veninder helst i Odense, men i andre byer på Fyn er også fint. Gerne kontakt mig personlig hvis jeg virker som en potential veninde for dig.
Se Bobl