Tilbage til boblerne

Veninder søges.

Jeg er en ung mand på 31, som søger pigevenner, nu tænker i sikkert, han er kun ude på en ting, men nej, jeg søger pigevenner, fordi jeg bedst kan sammen med piger.

Til dagligt går jeg hjemme, er lige flyttet fra Grenå til Næstved. Derfor har jeg ingen venner hernede omkring, så det kunne være lækkert og skrive,snakke eller mødes en dag. Jeg er på flexjob men ligenu er jeg på ledighedsydelse

Jeg er udlært dykker instruktør, kan godt lide og fiske.

Jeg er rigtig god til og lytte og snakke med andre mennesker. Der er ingen alderbegrænsing, men ser i har en alder på 18 +, hvis i vil høre mere, så smid en pb.

Mvh.
Kasper Jacobsen


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 184.099 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Venner/Veninder søges
Venner/Veninder søges
Jeg er en kvinde på 52 år. Jeg er scleroseramt og er stærkt fysisk begrænset da jeg er ramt på min højre side. Jeg bor pt sammen med min mand og mine to voksne drenge men det er i løbet af året meningen at jeg skal flytte for mig selv sammen med min hund. Jeg venter på at få en ny bil så jeg kan få min el-scooter med mig men indtil da kommer jeg kun på shoppetur eller ud i naturen når nogen gider skubbe min kørestol. Jeg er næsten altid i godt humør men kan også have brug for et par gode ører og en skulder at tude ved. Men det positive livssyn og en god portion humor er altafgørende for mig. Og giver selvfølgelig det samme til dig. Jeg mangler veninder at dele noget af min tid med. Grine, pjatte, være alvorlig med, tage på ture med osv osv.
Se Bobl