Tilbage til boblerne

Trænings makker/veninde søges

Jeg er en ung kvinde på 25 år, bosat i Herning.
Jeg vil rigtig gerne i gang med noget mere seriøs træning en 3-4 gange i ugen (eller hvad der lige passer dig). Dog savner jeg en at træne med, hvor man kan motivere hinanden og holde hinanden op på at komme afsted, nå nye mål m.m. Det skal siges at jeg er ikke i ekstrem god form, så det skal du ikke lade dig skræmme af.
For mig vil det være et kæmpe plus hvis vi derudover kunne tage lidt på café, få nogle gode snakke m.m. Så det bliver et venskab og ikke udelukkende træning.
Jeg studere til pædagog, hvilket jeg er færdig med til Januar. Jeg elsker at være ude i naturen, gå lange ture, danse, dyrke sport og bruge tid med mine kære og nære.
Send endelig en besked så kan vi jo snakkes ved.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 195.417 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Nye veninder søges
Nye veninder søges
Hej til dig der kigger forbi! Jeg er en frisk pige på knap 36 år med masser af spas og bosat sammen med min kæreste, vores kat og 2 kaniner. Jeg har 4 pragtfulde heste/ponyer som jeg bruger nogle timer på dagligt. De bruges til udstillinger, kåringer, mønstringer, ridning og snart også kørsel. Jeg er medlem af en hyggelig og aktiv avls forening med disse. Jeg går også til dans og tager til turneringer. Jeg danser både Hiphop Solo og Disco Solo. Jeg elsker at opleve nye ting, til lands og til vands, ude og inde. En god tur i svømmehallen er altid et hit. Ligesom en hyggelig gåtur igennem skoven, en tur i tivoli, fredags rock, en tur i biffen, et besøg ved div seværdigheder. og rigtig mange andre ting. Jeg elsker at bruge mine sanser og danne mig nye indtryk. Jeg kan være ret spontan anlagt, mht at få ideer, forslag mm. Jeg er ikke den kedelige type som er tilbageholdene med at komme med et hurtigt og spontant forslag. (Alt med måde naturligvis.) Jeg besidder også en vis kreativ side, som jeg benytter mig af til at koble fra. Jeg elsker at tegne/male, sy og skære. At lade kreativiteten flyde, er lækkert ind imellem. ( Jeg er på ingen måde prof. ) En god shopper? JAAAAAH Det er lige mig! Jeg ÆÆÆÆÆÆLSKER at shoppe, men hvem gør ikke det??! Arbejde ?? NIX! ikke lige pt, da jeg er under paragraf 56! Skriv privat hvis du vil høre mere omkring dette. Jeg drikker ikke alkohol og jeg ryger heller ikke. HVAD JEG SØGER : DIG?? Jeg søger nye veninder der er fra 20 og opefter til ? Vi behøver ikke nødvendigvis at kunne lide de samme ting. Jeg er ikke bange for at træde ind i en ny verden og opleve noget nyt. Jeg ser helst at du bor i nogenlunde afstand indenfor max 1 times tid. Hvis ovenstående har fanget din interesse, så er du velkommen til at smide en besked i min retning med et par ord om dig selv og hvad du leder efter. Mvh Malene
Se Bobl