Tilbage til boblerne

Vennepar søges

Hejsa 😄

Min kæreste og jeg søger vennepar, det kunne være fedt med nogle som har de samme interesser som os så 'kemien' er der og der er noget at snakke om. Vi bor i Varde men har ikke rigtig noget netværk her, så sidder egentligt bare for det meste derhjemme. Vi har en hund som vi bruger meget tid sammen med :-)

Lidt om os :
Mit navn er Louise. Jeg er 25år, som person er jeg smilende, imødekommende, lyttende, humoristisk, snaksalig og elsker at være kreativ. Jeg kan rigtig godt lide at gå ture, gå i fitness, se film, shoppe og være på café. Til daglig er jeg ved at tage uddannelsen som pædagogisk assistent i Esbjerg.

Min forlovede hedder Jes og er 27 år. Han er imødekommende, humoristisk, lyttende, smilende og kan godt være genert indtil man lære ham at kende. Han elsker at game og går rigtig meget op i det. Så høre han meget musik og kan godt lide at få en øl eller et glas vin sammen med andre. Han er uddannet it-surporter men går hjemme pt, men er nogle timer i ugen i praktik på en folkeskole i Varde, i it afdelingen.

Vi søger et vennepar som har nogenlunde de samme interesser som os, hvor man kunne lave noget sammen som for eksempel kunne være spille spil, game, sludre, spise sammen, gå ture osv osv osv. Ja, hvad venner ellers kan lave sammen. Og hvis i har hund, kunne vores hund som er en sort langhåret chihuahua også få sig en ny ven :-)

Hvis vi har fanget din/jeres interesse så smid endelig en besked 😄


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 195.417 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Veninde eller evt. vennepar søges
Veninde eller evt. vennepar søges
Randers Hej piger, Nu kommer der lige en lille Bobl fra mig, til trods for jeg ikke lige er megaaaa god til det her, men nu prøver jeg! Jeg er en 20 årig pige, som bor sammen med min kæreste på landet sammen med vores hund, kat og franske vædder. Jeg blev student i sommers fra HHX, og lige nu har jeg bare et sabbatår, hvor jeg arbejder to forskellige steder. Jeg er en ganske stille og rolig pige, der tager det meste med et gran salt. Jeg er nem at snakke med og jeg er god til at lytte. Jeg har været igennem en god mundfuld, og derfor er jeg ret forstående over for det meste. Jeg søger en veninde, som faktisk har lyst til at lære mig at kende - En som har tid til at tilbringe tid med mig, om det så er at gå en tur, tage i biografen, spille spil, spise slik, slappe af, en bytur, på café, bage en kage, etc., så er jeg sikker på, at vi finder ud af det, Jeg har brug for, at vi kan være lidt spontane sammen, så det hele ikke er så planlagt, da jeg godt kan være lidt præget af det, og det trænger jeg til at komme ud af. Det er dejligt, at man nogle dage bare lige tager dagen, som den kommer, og man kan ses, uden det er planlagt 2 måneder i forvejen. Hvis du selv har en kæreste, kunne det være mega hyggeligt, da jeg selv har været sammen med min kæreste i 2 år, og jeg synes, at vi trænger til at lære nogen nye mennesker at kende. Hvis du ikke har en kæreste, så betyder det ikke, at du skal afholde dig fra at skrive. Skriv endelig! Jeg håber, at jeg lyder som et nogenlunde rart menneske. Jeg synes i hvert fald, at du skal give mig en besked, så vil jeg svare hurtigst muligt! Knus og kram
Se Bobl