Tilbage til boblerne

Søger nogle gode veninder evt venne

Jeg er 57 år bor sønderborg ,altid glad opfrisk spontan , søger nogle gode veninder evt venner , håber at høre fra nogen


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 195.417 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Nye venner & bekendskaber
Nye venner & bekendskaber
Jeg er en ung fyr på 21 år som er flyttet fra Fyn til København. Dertil oplever jeg at jeg efter arbejde og i weekenderne tit føler jeg mangler noget socialt selskab udover min roommate. Jeg søger både nye tætte venner i Københavns området eller bare nye bekendskaber. - Jeg er klar på en fisketur, en kold bajer over et slag terninger eller bare en kop kaffe på en hyggelig fortovs café. Til at starte med kan jeg virke meget lukket og generet, men efter et par minutter så lover jeg at jeg næsten ikke stopper med at snakke igen ;) - Jeg vil beskrive mig selv som frisk, openminded og pisse sjov. Af intereser kan jeg nævne håndbold, kortspil og udendørs aktiviteter såsom gåture eller en fisketur. Hvis du også mangler nye venner eller bekendskaber i København, så stik mig en besked og lad os tage en gå tur eller en kold bajer.
Se Bobl
Par til ny vennekreds
Par til ny vennekreds
Vi er et nyt sammensat par, 50 & 46 der efter skilsmisser har fundet hinanden. Vores arbejde har tidligere taget meget af vores tid og kun givet os en meget begrænset vennekreds. Men i dette vi kalder vores anden chance for livet søger vi nu par eller venner på vores alder til venskab, middage, rejser m.m Vi samlet 4 børn men lever pt. i et LAT (living appart together) forhold hvor vi er bor sammen hver anden uge, grundet børn af anden forhold. Nå vi bor sammen bor vi i stilheden på landet. Vores interesser bygger generelt på oplevelser, og vi sætter pris på små til store koncerter med med alt fra Blues til Volbeat. Vi rejser når vi kan og holder hvert år jul på Tenerife. Hvorvidt dette kan være vejen til at finde venskaber ved vi ikke helt endnu men verden bliver mere og mere digitaliseret og derfor skal også dette prøves. Vi har et stort fokus på at dette er vores sidste forhold derfor har vil valgt at gøre meget anderledes en det vi kommer fra, med tanken at hvis ikke det virke så må man prøve noget andet. De skal lige til sidst siges at vi nok er en smule introverte og derfor i langt højere grad værner om kvalitet frem for kvantitet. Bosat lidt syd for Hjørring.
Se Bobl