Tilbage til boblerne

Vennepar søges

Min kæreste og jeg savner nogle fælles venner... vi bor langt fra hinanden, og har været sammen i 6 år. Han bor i Farsø-området og jeg bor i Pandrup-området. Tilsammen har vi 5 børn i alderen 10-18 år :)

Hver anden weekend i ulige uger har vi ingen børn hjemme, og sådan en weekend får vi fx til at gå med huslige pligter (vi har jo 2 huse og 2 af alting :)), gåture i naturen, lidt motion, rigeligt med god mad, nyder et glas vin eller rom eller en god øl, koncerter, foredrag, biograf, køreture ud i det blå.....
Når vi har børnene hver anden weekend, er det som regel hver for sig, da de kære unger har fritidsjob, sport, venner osv der skal passes... jeg bruger en del tid på frivilligt arbejde også.

Vi arbejder begge som projektledere, bor i hus, har bil, sunde interesser, ingen familie og for få venner :)

Så er der nogen omkring vores alder eller sted i livet, som kunne være friske på at mødes... se om vi kunne hygge os - måske lave noget både med og uden børn... så skriv :)


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 195.417 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Vennepar søges
Vennepar søges
Hejsa 😄 Min kæreste og jeg søger vennepar, det kunne være fedt med nogle som har de samme interesser som os så 'kemien' er der og der er noget at snakke om. Vi bor i Varde men har ikke rigtig noget netværk her, så sidder egentligt bare for det meste derhjemme. Vi har en hund som vi bruger meget tid sammen med :-) Lidt om os : Mit navn er Louise. Jeg er 25år, som person er jeg smilende, imødekommende, lyttende, humoristisk, snaksalig og elsker at være kreativ. Jeg kan rigtig godt lide at gå ture, gå i fitness, se film, shoppe og være på café. Til daglig er jeg ved at tage uddannelsen som pædagogisk assistent i Esbjerg. Min forlovede hedder Jes og er 27 år. Han er imødekommende, humoristisk, lyttende, smilende og kan godt være genert indtil man lære ham at kende. Han elsker at game og går rigtig meget op i det. Så høre han meget musik og kan godt lide at få en øl eller et glas vin sammen med andre. Han er uddannet it-surporter men går hjemme pt, men er nogle timer i ugen i praktik på en folkeskole i Varde, i it afdelingen. Vi søger et vennepar som har nogenlunde de samme interesser som os, hvor man kunne lave noget sammen som for eksempel kunne være spille spil, game, sludre, spise sammen, gå ture osv osv osv. Ja, hvad venner ellers kan lave sammen. Og hvis i har hund, kunne vores hund som er en sort langhåret chihuahua også få sig en ny ven :-) Hvis vi har fanget din/jeres interesse så smid endelig en besked 😄
Se Bobl