Tilbage til boblerne

Bliv frivillig cykelpilot

Bliv frivillig cykelpilot på Ældrecenter Hvissinge, hvor du kan være med til at give borgerne en god oplevelse med bevægelse, socialt samvær, frisk luft og vind i håret 🚴‍

Du kan være med til at skabe FANTASTISKE øjeblikke ved at cykle en lille tur sammen med enten en eller to ældre, enten 1 gang om ugen eller hver 14. dag, alt efter hvad der passer dig.

Om dig:
Så længe du kan cykle, har gå-på-mod og lysten til at hjælpe andre, er der god plads til dig.
Du vil blive klædt godt på og vil blive introduceret til de to el-cykler, vi har.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 173.153 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Bliv frivillig for socialt udsatte
Bliv frivillig for socialt udsatte
Har du lyst til at spille badminton, gå ture, cykle en tur eller gå med i motionscenter? Kan du lave mad eller vaske tøj? Har du lyst til hus og have eller måske lægge et budget? Vil du være med til at deltage i aktiviteter, som kan forsøde livet for socialt udsatte. Som frivillig kan du byde ind med tid, lyst og overskud til at deltage i aktiviteterne eller du kan bare være for andre. Værestedet 76F og Værestedet Perlen er væresteder, hvor de bl.a. tilbyder et billigt måltid mad og socialt samvær. Hvis du vil vide mere om værestederne kan du læse om dem her http://fsu.faxekommune.dk/perlen og http://fsu.faxekommune.dk/rosenhoej. Vi har flere forskellige aktiviteter, som brugerne kan benytte sig af og lige nu råder vi over lokaler til brug for f.eks. badminton, men vi mangler en frivillig, som kunne tænke sig at være med til at spille. Denne aktivitet er bare én ud af flere, hvor du som frivillig har mulighed for at stifte bekendtskab med og måske har du selv en interesse, som kan blive en kommende aktivitet ved fælles hjælp. Hvis du har yderligere spørgsmål eller vil du gerne tilmelde dig som frivillig hos Faxe Frivillige Netværksgruppe for Socialt Arbejde er du velkommen til at kontakte vores frivillighedskoordinator Lone Klarskov Sørensen på telefon 23 31 48 39 eller e-mail los@faxekommune.dk. Som frivillig hos Faxe Frivillige Netværksgruppe for Socialt Arbejde tilbyder vi dig, kurser, netværk med andre frivillige – lokalt og nationalt, adgang til sparring med professionelle fagpersoner, personlig udvikling og et kompetenceløft og erfaring.
Se Bobl