Tilbage til boblerne

Hygge

Jeg er lige flyttet tilbage til Løgstør. Jeg savner faktisk nogen venner som har lyst til at komme i biografen eller dele en flaske rødvin eller lave mad sammen. Eller en gåtur ved vandet.
Jeg er 50 år og har 3 udeboende voksne børn og 2 børnebørn.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.032 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Musik, mad, samvær, hygge, bar!
Musik, mad, samvær, hygge, bar!
HJÆLP SØGES! 😀 Hej! Den lille Forening folkecafeen, søger hjælp. Alderen har ingen betydning! Vi er en forening der eksisteret i over 25 år, vi afholder musik aften med spisning el. eftermiddags koncerter m. kaffe og kage. Musicals opsætninger, jazz Martini, 50´60 musik aftner. Vi Har lokale kunstnere, hyggelig teater oplevelser, hyggeligt samvær. Vi laver selv maden til aftenkoncerterne, og står for opsætning og afrydning. Vi har løbende arr. Hele året rundt. Vi gør det hele på frivillig basis. Vi har til huse i folkemusikhuset i Fensmark, lidt udenfor Næstved. Der er ikke nogen decideret arbejdsopgave, det kan være til opsætning af borde og stole, til at snitte salat. Til noget helt tredje! Men din hjælp er stadig uundværlig! 😊 Vi tilbyder: • Godt humør • En musikalsk oplevelse • Samvær med andre mennesker • Godt selskab Ved Interesse kontakt Næstformanden: Mads Jørgensen på: mcj2606@live.dk for yderlige oplysninger.
Se Bobl
Nye veninder søges
Nye veninder søges
Hej Kvinder ❤️ Jeg hedder Rikke er 42 år og bosat i Viborg. Jeg kommer oprindeligt fra Skiveegnen, men flyttede til Viborg for 1,5 år siden, og savner en/nogen at snakke med, hygge med en aften eller hvad vi ellers kan finde på 😊. Jeg har to voksne børn der bor i Skive, vi ses så tit det kan lade sig gøre, men de har heldigvis et aktivt liv, så mor her kommer ikke lige i første række. Jeg elsker en gåtur i naturen, cafebesøg, at komme på kræmmermarket og så kan jeg rigtig godt lide at lave kreative ting. Og så vil jeg lige nævne, at jeg er en kæmpe dyreelsker, men har desværre ingen dyr selv lige nu. Tænker du at du kan lide nogle af de samme ting, så send endelig en besked til mig. Jeg tænker ikke at vi behøver at bo i samme by/område, da jeg sagtens kan tage med den offentlige transport, men jeg er åben for næste alle forslag. Jeg håber at jeg har fanget din interesse, så du får lyst til at sende mig en besked. Mange kærlige hilsner Rikke ❤️
Se Bobl
Aktive veninder søges
Aktive veninder søges
Efter 6 år med mit drømme studie og (dengang) ny kæreste, (begge dele væk fra Kbh) er jeg nu tilbage i Kbh og et sted i livet, hvor jeg gerne vil udvide min vennekreds. Derfor søger jeg nogle der lige som jeg, kan lide at være social mens man er fysisk aktiv. Jeg er ikke så meget til café, selvom det godt kan være hyggeligt en gang i mellem. Foretrækker dog for det meste en tur til noget vand med en termokande eller drikkedunk. Men kan også ret godt lide at lave mad med mine venner og bare hygge hjemme. Ellers er jeg til vinterbadning, gå, cykle, sejl, svømme og padle ture, kunst og kulturelle events, og roadtrips, se på skyer og havbunde. Meget gerne med en hund. Kort om mig: Jeg er stille og rolig og ret nem at omgåes (når jeg selv skal sige det;) Kan lide stort set alt hvad der har med hav og strand at gøre og så kan jeg som nævnt, ret godt lide at lave, spise og snakke om mad. Jeg er god til at snakke men også til at være stille. Jeg er dårlig til det meste, der involverer tal og regning men jeg holder meget af at skrive og læse (selvom jeg desværre er kommet lidt væk fra sidstnævnte) Jeg værdsætter evnen til at kunne grine ad sig selv og det at man ikke tager sig selv så højtideligt. Ud over det, har jeg en ømhed for det som ikke altid liiige passer ind, hvor flertallet gør.
Se Bobl