Tilbage til boblerne

Søger frisk træningsmakker

Halløjsa :)

Jeg er en frisk ung kvinde på 26 år til april, som søger en træningsmakker i Helsingør, eller i nærområdet :)

Da jeg ikke har trænet længe, er jeg ikke i den allerbedste form, så det behøver du heller ikke at være :) Ikke at det gør mig noget, hvis du er det. Bare du så kan bære over med min dårlige kondi :)

Da jeg desværre også er overvægtig, vil det mest være cykling, gåture, samt lettere løb som vi ville lave sammen. Hver mandag styrketræner jeg på hold i Helsingør Fitnesscenter :) Det kan vi selvfølgelig også gøre sammen, hvis du kunne have lyst til det :)

Jeg elsker at motionere i den skønne natur (mest i godt vejr), men kommer desværre ikke afsted, når det bare er mig selv. Men har betydelig nemmere ved det, hvis man er 2 eller flere :) Da jeg synes det er hyggeligere at kunne snakke med nogen, selvom man motionere :)

Jeg kunne godt tænke mig at motionere min. 2 gange ugentligt, udover min styrketræning, så jeg kunne komme i rigtig god form, og forhåbentlig også tabe mig :)

Så hvis du vil være med til at gå/cykle/let løbe ture sammen med mig, og have selskab mens du træner?
Så glæder jeg mig til at høre fra dig :)


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 172.691 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Trænings makker til Trim i Tistrup
Trænings makker til Trim i Tistrup
Hej jeg søger en træningsmakker, som har lyst til at træne i et roligt tempo, Jeg er 48 årig kvinde, gift barn på 8 og 18 og 24 år Jeg skal af helbredsmæssige årsager tabe mig, ikke en nem opgave, da jeg har KOL og søvnapnø. Jeg har god forståelse for stress og depression, da jeg tidligere selv har været svært stress ramt, derfor ved jeg motion er noget som hjælper mig enormt psykisk og er en god vej til overskud og fællesskab, SÅ kom frisk, måske kan jeg hjælpe dig ud og igang, væk fra den ensomme bobbel. Jeg kan træne i tidsrummet fra kl 8.30-13 mandag, onsdag og Torsdag Evt. En dag i weekenden. Jeg elsker en god snak om både de gode og svære ting i livet, børn, børnebørn og ægtefælder. Jeg bliver hurtigt træt, og foretrækker derfor de korte sammenkomster 1-3 timer, da jeg udtrættes kognitivt og især via min KOL. Er du udfordret af Autisme eller ADHD, er det ingen hindring, da jeg har god forståelse, for disse udfordringer og Tistrup Trim er et meget roligt og trykt træningsmilijø især om formiddagen, for dig som ikke, bryder dig om mange mennesker. Det skal være i Tirstrup, da det er overskueligt økonomisk og tidsmæssigt for mig med toget, samt de rolige og hyggelige og afslappede omgivelser.
Se Bobl
Venner og veninder søges
Venner og veninder søges
Frisk, 35 år og har en datter på 8 år. Søger venner og veninder :-) Det er så svært at beskrive hvad man søger, for hvordan kan man vise hvem man er som person via tekst? :-) Jeg bor i Faaborg, men planen er at flytte til Odense så snart det er muligt, da min kæreste bor der. Efter skilsmissen med min datters far i 2014, har det været svært at holde fast i omgangskredsen, så derfor forsøger jeg nu at bygge en ny op :-) mærker tydeligt ensomheden og det gør altså ondt! :-) Jeg søger venner og veninder (gerne med børn) som har lyst til at snakke, gå ture, bio, spise sammen og måske endda træne sammen i FitnessWorld i Odense. Jeg er netop startet op der og vil gerne tabe mig, men i første omgang handler det om at komme ud og få brugt kroppen og blive stærkere :-) Jeg er rigtig glad for danse/koreografihold, men vil også rigtig gerne have en træningsmakker til styrketræning. Jeg har rengøringsjob nogle få timer om ugen, men vil rigtig gerne finde noget andet og helst i Odense hvor jeg bruger en stor del af min tid. Pt har jeg min datter hver tirsdag og hver anden weekend, - har du selv børn vil det være super :-) Jeg kan godt lide at være kreativ og elsker dyr (bortset fra slanger, edderkopper og lignende!). Derudover interesserer jeg mig for sundhed og sygdom, naturen, børn, familielivet mm. Min kæreste er 40 år og har to drenge på 6 og 9 år hver anden weekend.
Se Bobl