Tilbage til boblerne

Ventilen gør ungdommen mindre ensom

Hvis du går og føler dig ensom er du mere end velkommen i Ventilen Odense.

Ventilen Odense er for unge mellem 15 og 25 år – alle er der, fordi de gerne vil føle sig mindre ensomme. Hvis du har andre store udfordringer end ensomhed, er mødestedet måske ikke lige stedet for dig, men vi hjælper dig meget gerne med at finde det tilbud, som passer til dig.

I Ventilen Odense kan du være den, du er. Vi frivillige sørger for, at alle er en del af fællesskabet, og at alle bliver set og hørt. Alle de unge, som kommer hos os, vil gerne have hjælp til at komme ud af ensomheden, så der er mange, der har det ligesom dig.

I Ventilen Odense får du nogen at dele både de store og små ting med. Sammen spiller vi spil, tager i biografen, mødes til et spil minigolf eller noget helt fjerde. Vi hygger os altid sammen, og de frivillige sørger for, at der er plads til at øve de sociale ting, som kan være svære – ligesom, der altid er plads til en snak på tomandshånd.

Du behøver ikke fortælle os, når du kommer første gang – men du må gerne. Den første gang skal du komme en halv time før de andre unge. To af vores frivillige sørger for at tage godt imod dig, og sammen får i en snak om, hvorvidt Ventilen er det rigtige tilbud for dig.
Har du spørgsmål, inden du kommer første gang, kan du sende en mail til odense@ventilen.dk eller skrive en besked til os på Facebook. Du kan læse mere om os på https://ventilen.dk/odense/

Vi glæder os til at møde dig!


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.222 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Ønsker os hundevenner 🐶
Ønsker os hundevenner 🐶
Min søde og legesyge Albert ønsker sig virkelig nogle faste legekammerater og gå-makkere (helst mindre eller små mellemstørrelse hunde). Og det ville være super hyggeligt, hvis vi/de kunne blive så gode venner, at der blev mulighed for gensidig pasning i ny og næ. Vores hjem er i hvert fald åbent 😊 vi bor i Sydhavn, så det skal være i Københavnsområdet. Alder og civilstatus er ligemeget. Kort om os: Albert, cavalier på 11 mdr, forsigtig med nye mennesker, men ellers en rigtig nussetrold, når han har mødt dem et par gange. Hovedinteresser: hundeleg, torsdagstræning, søgeøvelser og efterhånden også ret glad for apportering 🐶 Anna-Mary, dansk/sydkoreaner på 32 år, knap så forsigtig med nye mennesker, men frabeder mig nusning 😊 hovedinteresser: Hunde-nørdning, lange gåture, hænge med venner og dele små og store hverdagsfortællinger 😊
Se Bobl
Ventilen Esbjerg
Ventilen Esbjerg
HAR DU LYST TIL AT VÆRE FRIVILLIG I VENTILEN? Så send en ansøgning til esbjerg@ventilen.dk Som frivillig er du med til at gøre en forskel for ensomme unge i dit lokalområde. Hvordan det? Stort set bare ved at være dig selv - blandet med et godt humør, en positiv tilgang til tingene og en lyst til at snakke med andre unge mennesker. Hvad får du ud af at være frivillig? - Glæden ved at gøre en forskel for ensomme unge. En forskel der uden tvivl har en stor betydning for mange. - Mulighed for en masse spændende organisatorisk arbejde – eksempelvis bestyrelsesarbejde, PR, uddannelse af nye frivillige o.l. Alt sammen noget som giver dig en masse faglig erfaring. - Mulighed for spændende kurser rundt omkring i landet. Bl.a. skal man på et obligatorisk grundkursus som ny frivillig, hvor man bliver introduceret til Ventilen som organisation og dets arbejde både i mødestedet og organisatorisk. - Et fedt socialt netværk via frivilliggruppen. I Ventilen Esbjerg går vi meget op i, at vi skal have en god frivilliggruppe, og holder i ny og næ en hyggeaften sammen. Hvad kræver det at være frivillig? - Du skal være mellem 18-30 år, da Ventilen beror på et ung-til-ung-princip. - Man regner med at lægge 20-25 timers arbejde pr. måned. Dette inkluderer vagter i mødestedet, et månedligt frivilligmøde, supervision hver 2. måned og al organisatorisk arbejde, der ligger derudover som f.eks. brugerrekruttering, frivilligrekruttering, planlægning af arrangementer osv. - Du skal være klar til at tage ansvar og være engageret. Du starter altid med 3 måneders prøvetid, hvorefter du sammen med formandsteamet tager en snak, om hvorledes alle parters ønsker er opfyldt eller ej. Hvis dette lyder som noget for dig, så skriv en mail til esbjerg@ventilen.dk eller skriv en privatbesked til os på Facebook (Ventilen Esbjerg) Vi glæder os til at høre fra dig!
Se Bobl