Tilbage til boblerne

Søger veninder og nye netværk

Hejsa!
Jeg er 30 år og arbejder til daglig som sygeplejerske. Bor udenfor Svendborg. Jeg er tilflytter fra Nordjylland og har ingen relationer her på Fyn. Jeg savner nogle at snakke, skrive, gå i cafe og hygge så som film og biograf. Jeg er en omsorgsfuld sjov sød pige.
Jeg har to dejlige hunde som jeg tilbringer en del tid med men savner også mennesker venner hehe udover arbejde. :)


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.032 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Nye veninder/venner søges
Nye veninder/venner søges
Hejsa :) Frisk kvinde på knap 35 somre her. Er nytilflytter til Ørnhøj, nær Holstebro. Kommer oprindeligt fra Sønderjylland. Jeg er flyttet hertil med min kæreste på 38 for knap 4mdr siden. Har intet netværk heroppe og søger derfor en ny omgangskreds/nye venskaber. Elsker at gå ture i naturen, at opholde mig udendørs (shelter/bålhygge mm), hjemlig hygge, motion (fitness), madlavning, hår/makeup (mit fag), gode & dybe samtaler, gode grin (sort humor) og meget mere. Byture o.lign. siger mig ikke rigtig noget længere. Men en god tur ud og opleve nye ting, cafeture, ud og spise, musik osv. er lige mig. :) Vi har 3 dejlige drenge på 12, 11 og 7 år. Så venner/veninder med børn i samme alder er en bonus. :) Jeg arbejder pt i skånejob, blandt andet grundet fibromyalgi, med henblik på at få en mere stabil tilværelse på arbejdsmarkedet. Og har for nyligt meldt mig til hjemmeværnet da jeg søger nye udfordringer og oplevelser. Er en glad, lyttende og til tider impulsiv og skør pige. Elsker et godt grin og god spas. :)
Se Bobl
Veninder i København og omegn søges
Veninder i København og omegn søges
Jeg er en glad og udadvendt 1974'er som søger lidt nye veninder og relationer. Jeg er bedst på tomandshånd eller i små grupper. Jeg har været selvstændig erhvervsdrivende siden 2003, og er forretningsdrivende og behandler. Jeg har egen praksis og forretning på Frederiksberg, hvor jeg er massør og rådgivende terapeut. I min forretning sælger jeg små gaveartikler, sten, krystaller, olier, tarotkort og andre spændende spirituelle ting og sager. Endvidere er jeg en rigtig ildsjæl og iværksætter :-) Jeg har været sammen med min mand i 20 år, ingen børn og jeg elsker dyr (nok mere end mennesker) LOL :-D Søger veninder til biografhygge, hjemmelig hygge, gå ud at spise, tage på café, rejse på små storbyferie turer til London, Rom m.m. og du må gerne være GLAD for at tale i telefon :-) Du må også MEGET GERNE interessere dig for det spirituelle og holistiske, have nysgerrighed på det og synes at det er spændende. :-) Veninder som ønsker en nær relation foretrækkes, da jeg har mange bekendte, og ikke ønsker flere i den kategori. Alder er ikke vigtigt for mig. Mit netværk spænder af mennesker fra midten af 20'erne til starten af 80'erne. Men du skal kunne lide dyr :-) Det er vigtigt for mig, og i min verden siger det meget om et menneske, hvordan man er og behandler dem som er "ikke-mennesker." Du skal være et ærligt, rart og ordentligt menneske overfor dig selv og dine omgivelser, for det er jeg overfor mig og mine omgivelser. :-) ;-) Jeg er RIG på livserfaringer i rigtig mange retninger, samtidig med at jeg er ungdommelig af sind. Jeg er på en måde stadig i mine tanker slutningen af 1980'erne - det var nogle fede år som betyder meget for mig. :-) Jeg arbejder en del, men er du den rigtige veninde hvor vi bare klikker og går i spænd, giver jeg mig tid og engagerer mig. Min forretning er som skrevet på Frederiksberg, og min mand bor også på Frederiksberg og jeg er opvokset der også. Jeg har min daglige gang på Frederiksberg. Jeg bor dog i Rødovre, jeg har bil og er ikke bange for at bruge den, og kommer nemt rundt. :-) Jeg er sjov at være sammen med :-) :-) Elsker at være ironisk og kører dialogerne helt over styr og bare være flad af grin, og jeg kan være dybt alvorlig, og måske til tider virke lidt hård. Jeg er givende og ELSKER at gøre andre mennesker glade, men man skal ikke tage mig forgivet og man skal ikke udnytte min generøsitet, så slår jeg stiften i! Hvis du synes min beskrivelse lyder spændende, så send en besked :-) Glæder mig til at høre fra dig! Du er også velkommen til at se mere på min firmahjemmeside www.hwi.dk så kan du se hvad jeg laver i store træk :-) De bedste hilsner Flygirl05 Har senest været logget på 15. juni 2019 kl. 10:18.
Se Bobl
venskab
venskab
hej alle jeg er en pige på 23 , jeg er har mistet meget af mit netværk. jeg er en pige med adhd og svært ved at skabe nye relationer men vil altid prøve at finde nye venskaber. jeg er bo sat i en lille by, så det vil være fedt hvis nogle i nærheden, men om det så er i den ene eller anden by vi ses vil det være fedt for er god til at når man først snakker sammen og kemien er der så kan jeg altid gøre sådan vi har det sjovt og hyggeligt. jeg er en pige med nogle problemmer men det kan man ikke rigtig mærke på mig,og jeg er lidt ordblind, men er sygmeldt lige pt men skal snart ud i praktik. jeg er dyr menneske men har ingen dyr vil gerne. jeg er sjov og har en lidt sort humor. jeg vil gerne ud og opleve noget cafe ture eller andet og kan os side hjemme og lave noget sjovt, eller man kan os snakke om hvad vi kan lave. jeg søger kun venskab da jeg bor med min kæreste. det kan være hos mig eller hos dig som jeg kommer til at skrive med eller bliver veninder/venner med. og det passer mig bedst om hverdagen eller weekender det er mig lidt ligemeget. håber lidt jeg høre fra jer :)
Se Bobl