Tilbage til boblerne

AIkido - kampkunst for alle aldre

Vestfyn Aikikai træner i Vissenbjerghallerne hver onsdag og søndag. Kom og vær med og oplev god fysisk grundtræning som vil forbedre dit mentale og fysiske velbefinden og give dig masser af gode oplevelser sammen med nye venner.

Alder, køn, fysik og erfaringsniveau er ligemeget. Der er ikke nogen, der ikke kan få noget ud af aikido. Det kan trænes meget fysisk, men også være udgangspunkt for at reflektere over, hvordan vi generelt omgås andre mennesker. I familien, på jobbet og alle andre steder. Det der er vigtigt i Aikido er, hvad DU bringer med, og hvordan du gennem træningen arbejder på at få det bedst mulige ud af dit potentiale.

I 2018 vandt et af vores medlemmer Fynske Banks Kammeratskabspris. Det er vi stolte af, for vi lægger stor vægt på at være omsorgfulde, venlige og imødekommende. Ja - helt kort: gode kammerater.

Aikido er en moderne Budo fra Japan grundlagt i 50'erne og 60'erne. Den er et opgør med den destruktive mentalitet i nogle former for kamptræning og det fokus der tit er på at vinde i kampsport. Til gengæld handler den om at lære at genkende og forstå sine egne og andres grænser gennem en træning, der udfordrer os i små skridt så vi får øget vores selvtillid og samtidigt har fokus på at vise hensyn og ligefrem omsorg over for angriberen, når det er muligt.

Derfor kalder vi Aikido for en kampkunst. Gennem at træne låse, kast og andre måder at håndtere angreb på lærer vi vigtige ting om os selv og lærer at gå igennem mere end vi selv troede var muligt.

For at høre mere kan du kontakte os på www.vestfynaikikai.dk eller bare møde op til træning.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 184.096 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Kor - Joe's Angels
Kor - Joe's Angels
Et kor med plads til alle! Med korleder Nickie Johansson ved roret lægger vi fra kaj med kyndig og underholdende vejledning i brug af stemme og krop. Vi synger et blandet repetoire og byder os til med små koncerter når lejligheden er der. Man skal ikke nødvendigvis kunne synge i forvejen - hos os er der plads til alle, der glædes ved at synge og grine sammen - kom ombord! Vi synger hver anden onsdag kl. 13.00 - 15.00 i den smukke Klærkesal ved SeniorCentret Sct. Joseph, Griffenfeldsgade 44, 2200 København N. For 120,- kr pr. måned får du ligeledes medlemsskab af selve Seniorcentret Sct. Joseph, hvor vi har mange arrangementer, kreative værksteder, fællesspisning og motion. Du er velkommen uanset hvilken kommune du bor i. Få mere information ved at kontakte tovholder, Lis Kejling: lis.kejling@gmail.com / 26280539. Læs mere på seniorcentret.dk - eller kig forbi til åbent hus hver den første mandag i måneden kl. 10.00.
Se Bobl
Mountainbike for mandfolk
Mountainbike for mandfolk
Søndag den 7/4-19 kl. 10 har vi første tur for Mandfolk på Mountainbike. Mødested: Fyrtårn Tommerup. Hos Tommerup Idræt er det en kerneværdi, at der skal være plads til ALLE! Derfor har vi været i dialog med DGI Fyn og Danmarks Cykle Union og sammen besluttet at opstarte holdet ”Mandfolk på MTB”. Det sociale, fællesskabet og hyggen er i centrum for denne aktivitet, og man behøver ikke at have kørt på mountainbike tidligere for at deltage. Tværtimod. Vi opfordrer folk, som er helt grønne, til at møde op og være med. Og har man ikke en cykel, så kontakt os. Måske kan vi hjælpe. Mandfolk på MTB i Tommerup Idræt er for mænd som holder af at spise sig mæt om aftenen og måske fylder godt til i landskabet. En lille (eller stor) dunk fortil er gerne noget vi er stolte af, for hos Mandfolk på MTB handler det ikke om at være i topform, cykle hurtigt eller langt eller at kaste sig ud i udfordrende kørsel på singletrack. Det handler om at skabe et fællesskab, hvor vi har fokus på at vi alle kan være med! Er du i super dårlig form – så er Mandfolk på MTB lige noget for dig! Tempo og distance er i bund – hygge, fællesskab og masser af pauser undervejs i top! - og du er selvfølgelig velkommen selvom du skulle være lidt bedre end ”dårlig form” 😉. Er du interesseret? Har du spørgsmål? Er du nysgerrig og vil gerne følge lidt med på sidelinjen? Meld dig ind i vores facebookgruppe her , hvor du kan følge med i projektet https://www.facebook.com/groups/MandfolkPingelMTB/ Du er også velkommen til at kontakte Jacob Pallesen mail jacob.pallesen.dk mobil Mobil 51 43 77 66 Vi kører første tur søndag 7. april kl 10:00 fra Fyrtårn Tommerup Tallerupvej 85, 5690 Tommerup Kender du et rigtigt mandfolk, som trænger til at komme op af sofaen og med os ud i skoven?
Se Bobl
Lokaler søger brugere!
Lokaler søger brugere!
De nye, rummelige kulturlokaler i Enghøjhuset er ledige og mangler brugere til forskellige former for aktiviteter. Konferencerummet er indrettet som traditionelt mødelokale er indrettet traditionelt med langborde og stole. Det kreative rum har 2 høje borde og skabe, og er perfekt til arbejde med kreative processer, workshops, møder o.l. Det aktive rum er indrettet til motion og bevægelse med masser af arm- og benplads samt spejlvæg, lydanlæg, måtter og stepskamler. Derudover er der foyer med køkkenbord, skabe, køleskab, bænk, høje borde og stole. Alle ovenstående rum kan bookes enkeltvis eller samlet, og der er adgang til opbevaringsskabe. De 3 kulturlokaler har desuden alle active boards. Kulturlokalerne bookes via Avedøre Bibliotek, email: avbib@hvidovre.dk eller på 3634 3600. Der er adgang via trappe fra gården på Enghøjhuset, Bødkerporten 6A, 2650 Hvidovre.
Se Bobl