Tilbage til boblerne

Mor med gnist

Hej 😆
Jeg er 34 år og mor til to dejlige børn, på 2 og 5år
Jeg vil meget gerne finde nogle veninder som jrg kan lave lækker mad med, hygge og evt lave opblevelser med børnene.... snakke om livets op og ned ture osv.
Så skriv endelig
Hygge her fra😊


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 183.753 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Reservebedster søges
Reservebedster søges
Hej, jeg hedder Isak og er 4 år. Min mor og jeg kunne rigtig godt tænke os at finde et reservebedstepar, da vi føler vi mangler lidt familie. Min mor har fået mig med hjælp fra en donor og derfor har jeg ikke nogen far og derfor "kun" ét sæt bedsteforældre. Vi har især brug for hjælp når jeg bliver syg og ikke må komme i børnehave, så derfor skal du/I helst være pensionister. Men mest søger vi en udvidet familie, som vi kan hygge med, spise med, fejre med og alt det andet dejlige vi kan komme i tanke om. Jeg sidder sjældent stille mere end et par minutter ad gangen, så du/I må meget gerne være friske og rørige. Jeg elsker nemlig at komme på tur og fjolle i haven/gården/legepladsen osv. Min mor og jeg håber rigtig meget at I har lyst til at være en del af vores liv. Vi kan ikke betale jer med penge, men vi har masser af kærlighed og kram at give af. Kærlig hilsen Isak (og min mor, Ida)
Se Bobl
reserve familie eller nye venner
reserve familie eller nye venner
hej til alle jer *ss* jeg er en enlig mor 24/7 til en pige på snart 5 år. hun er hos sin far hver anden weekend eller har ikke mulighed for frihed / pasning. vi bor i nakskov ... jeg har taget en anden drejning med mit liv og har derfor måtte vælge meget af min omgangskreds fra. jeg er som person meget åben men samtidig genert.. jeg vil alle det bedste og har altid været en der var der for alle andre så det er med stor sorg at jeg idag er så ensom. jeg er enebarn det er jeg meget ked af. jeg havde engang en stor familie og der er så komme en masse fætter og kusiner... med alles travlhed og fokus på kun de nærmeste familie. føles livet som en kæmpe nedtur og også lidt uretfærdig. så når der kommer fødselsdag og jul såå bliver jeg sgu ked af det ikke mindst for min datter til hendes fødselsdag. jeg har ikke bil og ikke super til offentligt transport så skal helst være i nærheden. jeg går hjemme pga min ryg så der er ikke vilde grænser for hvornår det passer. jeg håber at møde nogen der har ligheder eller nogen der har plads til 2 ekstra familiemedlemmer. ha en god dag.
Se Bobl
Har du lyst til at male ?
Har du lyst til at male ?
Har du lyst til at male, men mangler et sted at gøre dette. Vi er en Kunstnerklub, som har til huse i Energi Centret Voldparken, Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj, se kørevejledning her: http://energicenter.dk/find-os/ Kommer man i bil er det gratis at parkerer her. Vi er 10 personer i klubben. Vi mødes og maler, onsdage mellem kl. 13 - 17. og lørdag mellem kl. 10 -13. Det er muligt at opbevare sine malergrejer i det lokale vi har fået stillet til rådighed. og det er ikke nødvendigt at medbringe staffelier, da klubben har et x-antal til fri afbenyttelse. Kontingentet er kr. 75,oo om måneden. Der betales ikke for sommermånederne Juli & August, hvor der er lukket for os. Kontingentet bruges bl.a. til en årlig workshop, maler møder mv. Vi har også en hjemmeside, som du er meget velkommen til at besøge, se http://kunstnerklubben2700.dk/index.html Her kan du se nuværende medlemmer og deres malerier m.m. Du/I skal være velkomne til ,at komme på besøg og ved selvsyn se hvad vi maler etc. Med venlig hilsen Marianne Hansen, kasserer email: mariannehansen0901@gmail.com
Se Bobl