Tilbage til boblerne

mad-klub 2019

jeg hedder kenneth bech
jeg har lavet en Mad-klub

Skriv hvis du er interesseret


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 173.144 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Venner/veninder søges
Venner/veninder søges
Jeg er en kvinde som bliver 50 år her til marts 2019. Jeg er gift og mor til 5 børn fra alderen 11-23 år. Elsker katte ,har 5 stk. Og 2 stk akvarium Er meget kreativ, laver smykker,maler osv. Er hjemme i dagtimerne,arbejder om aftenen også tit i weekenderne ,men dog lidt tidligere Jeg søger en/nogen til hygge snak over en kop kaffe /the.biotur når tiden er til det.god middag hvor der også er plads til mine børn kan være med,men også middage ude. Bytur, drikker kun ved festlige lejligheder og ryger ikke. Er en kvinde med humør,men med meget i bagagen hvor vi som familie har oplevet en del (ikke så gode ting) har ikke mange veninder eller venner eller familie. Elsker musik og tager gerne til køgefestuge ,vordingborg festuge, div. Kræmmermarkeder med musik. Er en kvinde med en del på sidebenene og søger en som ikke har noget imod det.
Se Bobl
GIN-klub 50+
GIN-klub 50+
Kan du li' gin & tonic ? Jeg synes gin er spændende! Det er der jo mange der gør - desværre bare ikke rigtig nogen i min omgangskreds. Derfor har jeg fået idéen om en gin-klub. Jeg forestiller mig, at vi kunne være nogle stykker, som: - mødes ca en gang hver måned - medbringer hver en gin og tilhørende tonics og garniture, - fortæller hvorfor man har valgt den gin man har med, og hvad man evt. ved om den - smager på gin'erne evt først rent og derefter med tonic og garniture - hygger :-) Jeg er selv 59 og bor alene midt i Glostrup. Dem, der har lyst kunne eventuelt skiftes til at lægge hus til og sørge for is og evt lidt snacks (udgiften til det deler vi). Måske kunne vi også tage på nogle gin-ture sammen. Udover at få nogle gode gin & tonics, så håber jeg også bare at det bliver vildt hyggeligt og glæder mig til at få udvidet min omgangskreds med nogle gin-elskere :-) Så er du gin-fan, i 50'erne/60'erne, bor i Glostrup (eller nemt med det offentlige fra Glostrup), så skriv. Jeg har også lavet en lukket FB-gruppe som hedder Gin+. Du er velkommen til at tilmelde dig der, hvis du passer til målgruppen ;-) Første arrangement bliver lørdag den 9. februar 2019.
Se Bobl
AVISLÆSEKLUB
AVISLÆSEKLUB
AVISLÆSEKLUB OM DEMOKRATI OG SAMFUND For alle, der er optaget af at følge med i demokratiets tilstand og politiske tendenser i samfundet. En mandag om måneden kl. 19 i Charlottenlund. Vi læser og taler om aktuelle og særligt interessante avisartikler om samfundet og demokratiets udvikling i Danmark og verden. Vi taler om pointerne fra interviewede forskere eller forfattere, får vendt vores indtryk og bliver bedre til at bringe debatten videre. Vi er bl.a. optagede af demokratiets krise, hvad er populisme, god medie- og debatkultur, fake news og techgiganternes manipulation med vores opmærksomhed. Ifølge en række forskere er demokratiet især udfordret af dets egne vælgere og politikere. Vi har f.eks. læst om borgerting som et demokratisk redskab og om overgangen fra demokrati til personkult, der ifølge Yale-professor Timothy Snyder begynder med ledere, der lyver hele tiden. Vi har også - ud fra interviews og avisartikler - talt om Runcimans bog ”Sådan ender demokratiet” og bogen ”Identity” af Funkuyamas, der ellers var neoliberal, men nu kritiserer det, der truer de demokratiske systemer. 1. juli taler vi bl.a. om det nye regeringsgrundlag. Til september-mødet forventer vi at læse noget af Rune Lykkebergs bog: Vesten mod Vesten, eller interview med forfatteren. Ordrup Bibliotek lægger hus til avisklubben, der som regel mødes den første mandag i hver måned kl. 19-20.30. Det er 10 minutters gang fra Charlottenlund Station. Tilmeld dig, helst en uge i forvejen til ulla@coachconsult.dk. . Biblioteket eller deltagerne hjælper med at skaffe de avisartikler, vi ønsker, så vi får dem pr. mail en uges tid inden møderne. Vi hører også gerne fra dig, hvis du er interesseret, men ønsker at mødes på andre tidspunkter. Næste møder: 1. juli og 2. september 2019, Kl. 19:00- 20:30 Ordrup bibliotek, Ejgårdsvej 11, 2920 Charlottenlund
Se Bobl