Tilbage til boblerne

Frivillig på Hvalsø Ældrecenter

Jeg er teamleder på Hvalsø Ældrecenter og jeg søger efter frivillige, der vil hjælpe ved aktiviteter med centrets beboere.
Vi har i forvejen ca. 8-10 frivillige, som gør et kæmpe arbejde for at glæde vores beboere.
Der bliver holdt banko, sangeftermiddage, påske- og julefrokoster, cirkus, cykleture, gå-ture, seniordans m.m.

Har du lyst til at være med som frivillig, så ring til teamleder Tanja Holscher 29 20 01 41.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.221 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Frivillig til Klub 35+
Frivillig til Klub 35+
Vil du være med til at skabe et trygt og inspirerende fællesskab for psykisk sårbare på Frederiksberg og i København? Projektet ”Tryg med SIND og Trygfonden”, i daglig tale kaldet Klub 35+, er et tilbud for psykisk sårbare fra 36 år og opefter, støttet af Trygfonden. Klub 35+ skal give medlemmer af SIND på Frederiksberg og i København et sted, hvor de sammen med ligestillede kan skabe et socialt netværk samt deltage i aktiviteter, der kan være med til at inspirere eller videreudvikle deres interesser og kompetencer. Vi holder klubaften hver mandag fra kl. 17 - 21 med hygge, snak og middag. Derudover vil der løbende være aktiviteter af forskellig slags, der kører over kortere eller længere perioder. Vi har brug for dig, der har tid og overskud til at skabe et trygt og hyggeligt værested og kan være med til at inspirere andre til nye interesser. At være frivillig i Klub 35+ kræver ikke særlige faglige kompetencer, men vi ser gerne at du bidrager med egen erfaring både fagligt og personligt i forhold til at skabe det bedste værested og de bedste aktiviteter. Hvad forventer vi? • Det er vigtigt, at du er villig til at give lidt af dig selv og kunne være noget for andre. • Du skal være stabil, engageret og kunne tage ansvar for de opgaver, der er i frivilligteamet. • Du skal kunne afsætte ca. 4 -5 timer 2-3 gange om måneden, hvor du enten er til klubaften eller er med til nogle af vores aktiviteter. • Du skal kunne deltage i vores workshops og frivilligmøder samt være en aktiv del af det planlægningsarbejde, der er i forbindelse med klubaftner og aktiviteterne. Hvad kan vi tilbyde? • At du kan gøre en forskel for sårbare mennesker • At du kan møde mennesker med anderledes livshistorier og udfordringer • Fællesskab og et nyt netværk • Mulighed for at bruge dine faglige og personlige kompetencer til at hjælpe andre • Faglig og personlig udvikling • Mulighed for at arrangere aktiviteter og events • Workshop Som frivillig i Klub 35+ vil der være ansvar og medbestemmelse. Vi skal have bygget et solidt og engageret frivilligkorps op, så vi kan give borgerne på Frederiksberg og i København, med psykiske udfordringer, et trygt og hyggeligt sted at være. Klub 35+ er et samarbejde mellem SIND Frederiksberg og SIND København, men vi holder til på Frederiksberg, på L. I. Brandes Allé 1, 1956 Frederiksberg. Har du lyst til at være en del af Klub 35+ så send en mail til klub35plus@gmail.com og skriv lidt om dig selv, og hvorfor du gerne vil være frivillig i Klub 35+. Du vil derefter blive indkaldt til en samtale.
Se Bobl
Ventilen gør ungdommen mindre ensom
Ventilen gør ungdommen mindre ensom
Hvis du går og føler dig ensom er du mere end velkommen i Ventilen Odense. Ventilen Odense er for unge mellem 15 og 25 år – alle er der, fordi de gerne vil føle sig mindre ensomme. Hvis du har andre store udfordringer end ensomhed, er mødestedet måske ikke lige stedet for dig, men vi hjælper dig meget gerne med at finde det tilbud, som passer til dig. I Ventilen Odense kan du være den, du er. Vi frivillige sørger for, at alle er en del af fællesskabet, og at alle bliver set og hørt. Alle de unge, som kommer hos os, vil gerne have hjælp til at komme ud af ensomheden, så der er mange, der har det ligesom dig. I Ventilen Odense får du nogen at dele både de store og små ting med. Sammen spiller vi spil, tager i biografen, mødes til et spil minigolf eller noget helt fjerde. Vi hygger os altid sammen, og de frivillige sørger for, at der er plads til at øve de sociale ting, som kan være svære – ligesom, der altid er plads til en snak på tomandshånd. Du behøver ikke fortælle os, når du kommer første gang – men du må gerne. Den første gang skal du komme en halv time før de andre unge. To af vores frivillige sørger for at tage godt imod dig, og sammen får i en snak om, hvorvidt Ventilen er det rigtige tilbud for dig. Har du spørgsmål, inden du kommer første gang, kan du sende en mail til odense@ventilen.dk eller skrive en besked til os på Facebook. Du kan læse mere om os på https://ventilen.dk/odense/ Vi glæder os til at møde dig!
Se Bobl
Flere dejlige venner søges  ! :D
Flere dejlige venner søges ! :D
Hey alle. Jeg har nogen søde, dejlige venner men lige for tiden er der flere af dem der er på ferie, nogen har ikke sommerferie nu og kan derfor mest ses i weekender mm. Jeg søger nogen nye venner, som jeg kan ses med i min sommerferie og efterfølgene. Jeg tænker at vi kunne tage ud og bade, chille i en park, shoppe og feste. Om mig: Jeg er 20 år og et vandelskede legebarn! Jeg er social og udadvendt . Jeg kan godt lide at feste, er vild med ridning og har tidligere haft ridnig som valgfag. Jeg skriver histoier som en hyggelig hobby. Jeg kan også lide at være kreativ. Jeg er godhjertet, nysgerrig og spontan Om dig: Du er en sød person der er frisk på at møde nye mennsker. Du er mellem 16 og 26 år gammel og frisk på at lave nogen sjove og hyggelige ting :D
Se Bobl
Motionsfrivillige, ÆldreSagen
Motionsfrivillige, ÆldreSagen
Vi hos ÆldreSagen Frederiksberg søger motionsvenner, der hjælper ældre borgere med at have et aktivt og godt liv. En motionsven kommer hjem til en ældre person, der gerne vil motionere, men som ikke kan deltage på et motionshold. Sammen gennemfører de et lettere træningsprogram, hvor øvelserne ofte bliver udført siddende på en stol eller stående ved stolen. Det kan også være de vælger at gå en tur sammen. Den Motionsfrivillige og motionsværten aftaler selv, hvilket træningstidspunkt der passer begge bedst. Et besøg vil typisk tage 1-2 timer, hvor noget af tiden måske bruges til en god snak og en kop kaffe. Inden motionsvennen starter afholdes et kursus, hvor vennen får både teoretisk og praktisk indsigt i træning af ældre. ÆldreSagen har også udarbejdet et motionsprogram, der kan bruges helt eller delvist. Endelig afholder vi et par gange om året et møde, hvor alle motionsvennerne samles og over en bid brød udveksler erfaringer. Hvis der skulle være nogle spørgsmål er du/i velkommen til at kontakte mig på enten tlf. 2045 0149 eller mail: kirstenhk@gmail.com Med venlig hilsen Kirsten
Se Bobl