Tilbage til boblerne

Veninder søges til ture i skoven

Jeg søger veninder som vil gå med mig i skoven til en lille bålplads jeg kender, sidde omkring bålet et par timer måske plukke lidt urter i skoven eller bage et snobrød. Måske synge en sang, grine og pjatte. Snakke om livet og verden. Det nære og det store i livet. Helst i tørvejr og gerne om søndagen, måske en gang om måneden. Jeg arbejder som socialrådgiver. Jeg har 3 børn som er flyttet hjemmefra. Jeg bor sammen med min kæreste. Jeg interesserer mig for musik, fremmede kulturer, rejser, litteratur, håndarbejde, kunst, naturen, økologi, madlavning, sprog, dans og psykologi. Jeg er dog ekspert i ikke at være ekspert på nogen af områderne.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 183.753 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Har du spillet RUGBY før? Prøv det!
Har du spillet RUGBY før? Prøv det!
Kan du godt lide sport, socialt fællesskab, international miljø og øl? Så prøv en anderledes sport hvor værdierne Respekt og Sammenhold fylder meget. Kom forbi hos CBS Sport Rugby til nogle prøvetræninger og se om det er noget for dig. Vi har både et dame og et herrehold. Træningen foregår på engelsk, da flere spillere og trænere kommer fra hele verden. Vi har både uerfarne og erfarne rugbyspillere - Vi skal nok lære dig alt du du behøver at vide! I rugby er der plads til alle's færdigheder på banen, så der er helt sikkert en plads til dig. Find os her: Ladies: https://www.facebook.com/groups/cbsrugbyladies/?fref=ts Mens: https://www.facebook.com/groups/cbsrugbymens/?fref=ts Du er også meget velkommen til at skrive til mig hvis du har flere spørgsmål :) De bedste rugbyhilsner, Marianne, CBS Sport Rugby - Women's Responsible
Se Bobl
Kor - Joe's Angels
Kor - Joe's Angels
Et kor med plads til alle! Med korleder Nickie Johansson ved roret lægger vi fra kaj med kyndig og underholdende vejledning i brug af stemme og krop. Vi synger et blandet repetoire og byder os til med små koncerter når lejligheden er der. Man skal ikke nødvendigvis kunne synge i forvejen - hos os er der plads til alle, der glædes ved at synge og grine sammen - kom ombord! Vi synger hver anden onsdag kl. 13.00 - 15.00 i den smukke Klærkesal ved SeniorCentret Sct. Joseph, Griffenfeldsgade 44, 2200 København N. For 120,- kr pr. måned får du ligeledes medlemsskab af selve Seniorcentret Sct. Joseph, hvor vi har mange arrangementer, kreative værksteder, fællesspisning og motion. Du er velkommen uanset hvilken kommune du bor i. Få mere information ved at kontakte tovholder, Lis Kejling: lis.kejling@gmail.com / 26280539. Læs mere på seniorcentret.dk - eller kig forbi til åbent hus hver den første mandag i måneden kl. 10.00.
Se Bobl