Tilbage til boblerne

Socialt netværk ønskes

Jeg hedder Nanna og er 43 år. Jeg er adoptivbarn fra Indien.
Jeg bor ved Aabybro og har bil.

Jeg søger at udvide mit sociale netværk. Jeg er tilflytter til Nordjylland og bor sammen med min mand ( og min hund - tro følgesvend Emma). Min familie er lille og bor ikke i nærheden.
Min mand og jeg er desværre barnløse. Det at vi er barnløse, og at jeg har svært ved at etablere oprigtige sociale, vedblivende og nærværende fælleskaber gør at jeg prøver at oprette en "bobl". Selv om det at oprette en sådan "bobl" i sig selv også er en udfordring. Men jeg har håb og tro på det kan byde noget positivt med sig. Jeg vil gerne tænke om mig selv at jeg er en oprigtig, nærværende og omsorgsfuld ven og kan stoles på. Glad, humoristisk,seriøs og vil også de alvorlige og fortrolige snakke.

Min tilværelse opleves til tider ensom og angstprovokerende. Det skyldes selvfølgelig også at jeg har været igennem alvorlig sygdom, fået konstateret let aspergers i en sen alder, mange menneskelige afvisninger (oplever ikke at være en del af et fælleskab), fik hudsygdommen vitiligio, og at skulle sande et liv uden børn.

Jeg har forsøgt på forskellig vis at bryde ud af den tilværelse der kan være svær. Men uden held. Jeg har ikke de traditioner og holde punkter i mit liv med andre mennesker jeg så inderligt ønsker mig. Mange i ens omgangskreds har qua børn, studie, arbejde mv. dannet venskaber og traditioner. Jeg har svært ved de uformelle fora fx msn, facebook osv. Møde i virkeligheden med hinanden med gode oplever i fokus, reglmæssig mail skrivning (penneven) og en telefonsamtale er mere mig, hvor relationen er levende og man faktisk lære hinanden at kende..

Jeg er uddannet pædagog arbejder til daglig på fuldtid - et arbejde som jeg er meget optaget af og engagere mig i.
Udefra kan det se ud som om alt er intakt og godt. Da jeg klare dagligdagen og det, der forventes af mig.

Jeg drømmer om at have fælleskaber hvor vi fx har madklub, kortspil klub, gå i teater - kulturelle oplevelser, tage på ture,Studiegruppe, hvor vi kunne diskutere pædagogik og etik mm. standtur, gåture i vores smukke danske landskab,

Jeg ser tit arrangementer, foredrag mm. jeg gerne ville deltage i, men mangler en ven at følges med.

Lad ikke afstanden afholde dig. Jeg kommer både til Mors, Thisted, Hjørring, Ry, Århus, Aalborg, Nørresundby.

Har du lyst til at lære mig at kende høre jeg meget gerne fra dig.

Alder er underordnet - det er relationen der er vigtig for mig.

Måske kan du inspirer mig med ting at følges ad til.

Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 195.417 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Leder til støtte af børnefamilier
Leder til støtte af børnefamilier
Sammen med en anden frivillig aktivitetsleder, får du en spændende mulighed for at være med til at skabe en meningsfuld aktivitet, der vil gøre en stor forskel for familierne. Samtidig får du erfaring med organisering og ledelse af frivillige i verdens største humanitære organisation. Arbejdstiden er fleksibel, og du planlægger den selv. Forvent 3-4 timer om ugen. Vi samarbejdet tæt med helhedsplanen "Det Spirer i Gadehavegård" om indsatsen. Om rollen som aktivitetsleder Sammen med den anden aktivitetsleder får I stor indflydelse på udformningen af Frivillige Familievenner. I vil være dem, der sørger for, at familierne får den bedst mulige støtte, og at de frivillige er motiverede og trives. Røde Kors tilbyder dig kompetenceudvikling og støtte, og du får mulighed for at deltage i temadage og aktiviteter for Dansk Røde Kors’ mere end 30.000 frivillige. Aktivitetslederne refererer til bestyrelsen for Røde Kors Høje-Taastrup og vi sørger for, at du er klædt godt på til at løse dine opgaver. Hovedopgaver: rekruttering af nye frivillige efter behov, indhentning af børneattester og anden administration ledelse og koordination af frivillige samarbejde med kommunen og andre relevante aktører om at finde familier med behov for støtte matchning mellem frivillige og familier for at sikre gode forløb løbende opfølgning på de individuelle forløb med familier og frivillige udarbejdelse af budget og rapportering til den lokale Røde Kors bestyrelse du har også mulighed for selv at være Frivillig Familieven, hvis du ønsker det. Du og den anden aktivitetsleder fordeler selv opgaverne mellem jer. Om Frivillige Familievenner Frivillige Familievenner er en ny Røde Kors aktivitet, hvor en frivillig giver individuel støtte til en børnefamilie i en socialt udsat position, som udgangspunkt i minimum et år. Støtten tager udgangspunkt i familiens behov og ressourcer, men kan handle om børn og familieliv, lektielæsning og skolegang, praktiske udfordringer som økonomi og indkøb, bisidning til møder med kommunen, brobygning til lokalsamfundets muligheder osv. Om dig Du har tid og lyst til at bruge 3-4 timer om ugen til gavn for familier i en sårbar position Du har lyst til at være med til at starte og drive en social aktivitet Du har lyst til at lede og motivere frivillige Du vil samarbejde bredt med kommunen, frivillige, andre organisationer, osv. Du er tolerant, anerkendende, omsorgsfuld og har menneskeligt overskud Erfaring med ledelse, coaching eller socialt arbejde er en fordel, men ingen forudsætning. Hvis du kan se dig selv i rollen som aktivitetsleder eller blot er blevet nysgerrig, så glæder vi os til at høre fra dig enten ved en ansøgning, pr. mail eller telefon. Vi glæder os til at høre fra dig og er parate til at besvare alle dine spørgsmål.
Se Bobl