Tilbage til boblerne

Holdsport, gåtur eller lign.

Hej med jer 😊
Jeg er ny herinde og ikke særlig teknisk, men prøver alligevel.
Jeg er på udkig efter en form for holdsport. Meget gerne håndbold! 😊
Jeg er 24 år og har spillet håndbold i mine yngre dage 😉.
Jeg søger gerne et "damehold", hvor der også er et godt sammenhold.
Jeg har desværre påtaget mig en rygskade og er derfor ikke sikker på, at jeg kan holde til det, men jeg vil så gerne prøve 👍..
Ellers er jeg totalt dyre menneske og søger også selskab til gåture med hunde, stald hygge ved hesten eller lignende 😊
Håber at høre fra jer 😊👍


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 183.752 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Ventilen Esbjerg
Ventilen Esbjerg
HAR DU LYST TIL AT VÆRE FRIVILLIG I VENTILEN? Så send en ansøgning til esbjerg@ventilen.dk Som frivillig er du med til at gøre en forskel for ensomme unge i dit lokalområde. Hvordan det? Stort set bare ved at være dig selv - blandet med et godt humør, en positiv tilgang til tingene og en lyst til at snakke med andre unge mennesker. Hvad får du ud af at være frivillig? - Glæden ved at gøre en forskel for ensomme unge. En forskel der uden tvivl har en stor betydning for mange. - Mulighed for en masse spændende organisatorisk arbejde – eksempelvis bestyrelsesarbejde, PR, uddannelse af nye frivillige o.l. Alt sammen noget som giver dig en masse faglig erfaring. - Mulighed for spændende kurser rundt omkring i landet. Bl.a. skal man på et obligatorisk grundkursus som ny frivillig, hvor man bliver introduceret til Ventilen som organisation og dets arbejde både i mødestedet og organisatorisk. - Et fedt socialt netværk via frivilliggruppen. I Ventilen Esbjerg går vi meget op i, at vi skal have en god frivilliggruppe, og holder i ny og næ en hyggeaften sammen. Hvad kræver det at være frivillig? - Du skal være mellem 18-30 år, da Ventilen beror på et ung-til-ung-princip. - Man regner med at lægge 20-25 timers arbejde pr. måned. Dette inkluderer vagter i mødestedet, et månedligt frivilligmøde, supervision hver 2. måned og al organisatorisk arbejde, der ligger derudover som f.eks. brugerrekruttering, frivilligrekruttering, planlægning af arrangementer osv. - Du skal være klar til at tage ansvar og være engageret. Du starter altid med 3 måneders prøvetid, hvorefter du sammen med formandsteamet tager en snak, om hvorledes alle parters ønsker er opfyldt eller ej. Hvis dette lyder som noget for dig, så skriv en mail til esbjerg@ventilen.dk eller skriv en privatbesked til os på Facebook (Ventilen Esbjerg) Vi glæder os til at høre fra dig!
Se Bobl
Er du gået i stå? Kom med ud og gå!
Er du gået i stå? Kom med ud og gå!
Kan du lide at komme ud at gå. Vi søger både ”deltagere” og frivillige. Vi søger borgere i Rebild Kommune, der har tid og lyst til at komme ud og gå – også selvom man går med rollator/stok eller hastigheden er lidt nedsat. Tanken er at mødes fast ugentligt, for eksempel med Skørping Idrætscenter’s parkeringsplads som omdrejningspunkt for turene, bytorvet/søerne i Støvring eller et andet sted i kommunen. Udgangspunktet er omkring en times varighed.  Ønsket er, at starte en gruppe op der sammen med frivilliges hjælp, kan holde både motivationen og kroppen i gang. Hvis du er i tvivl om du kan være med pga. niveau/gangfunktion, eller andet, så kontakt os endelig da vi gerne prøver at finde/starte et hold for netop dig! Lige nu er vi ved at starte et hold op i Støvring. Planen er at gå kl. 10 fra bytorvet hver onsdag, med forbehold for ændringer. Det er ikke nødvendigt med tilmelding. Så kom og vær med – måske det bliver den dag i ugen du ikke kan undvære! Tag endelig kontakt hvis der er noget du er i tvivl om. Med venlig hilsen, Mads (fysioterapeut ved Rebild Kommune) Kontakt gerne på: Tlf: 99 88 88 46/ 41 77 62 86
Se Bobl
Mænds Mødesteder Aalborg
Mænds Mødesteder Aalborg
Mænds Mødesteder Aalborg-Skalborg Mandeklub Er et åbent gratis tilbud til alle mænd i Aalborg. Der et rart miljø, hvor vi mænd kan være sammen om at lave de ting, der interesserer os - i vores eget tempo og i sammen med andre mænd. Det kan være alle mulige aktiviteter, som vi kan lave i fællesskab. Hvad er Mænds Mødesteder? • Det er åbnt for alle mænd, der ønsker at være med. • Det er for os, der har lyst til at lave noget sammen med andre mænd. • Det er er os selv, der på demokratisk vis bestemmer, hvad der skal ske. • Vi er der for hinanden, skulder ved skulder. • Som på en arbejdsplads er det uden alkohol og andre rusmidler, og eventuel rygning foregår udendørs. Hvad kan man lave? Mænds Mødesteder er en åben invitation til mænd, der har lyst til at skabe et sted, hvor vi kan mødes og være sammen om noget vi synes er sjovt og spændende. Vil du vide mere besøg vores hjemmeside www.mmdanmark.dk/skalborg-mandeklub eller ring til formanden på tlf. 60636036, Du er også altid velkommen til at aflægge os et besøg i klubben.
Se Bobl