Tilbage til boblerne

Strikker du?

Nørklerne i Røde Kors Assens møde hver anden tirsdag på Granly i Assens. Vi strikker efter opskrifter som vi får stillet til rådighed af Røde Kors, og de færdige ting doneres til de områder i verden hvor der er behov for tøjet. En del tøj sælges i vore butikker og er dermed med til at skabe et overskud. Det er så hyggeligt.
Du får det garn der er brug for til opskrifterne. Ring og hør nærmere hos formanden Bjarne Toft Olsen på 26390999.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 184.099 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Kreative venner/veninder søges
Kreative venner/veninder søges
Pænt goddag til jer alle 🤗😃 Ung kvinde. Jeg søger venner, som jeg kan være kreativ med 🤩 Jeg nørder selv med: - Min egen hjemmeside - Male på lærred - Scrapbog og billedcollager - Hobby (klistre, klippe, male “dimser”) Det er IKKE et krav, at du skal gå op i de samme kreative ting, som mig. Men jeg ønsker kreativ samvær. Det er ligemeget om du syr/strikker/hækler/knytter, laver hjemmeside, nørder med ler eller noget helt helt andet. Hvis blot du ønsker at være kreativ sammen med mig 😍 Om mig: - 31 år (meget snart 32 år 😎) - Har en dreng på 10 år - det er underordnet om du har barn - Går hjemme pga. sygdom (jeg har dog stadig livsglæde/livsmod) Jeg er ret fjollet, uhøjtidelig, afslappet, smiler oftest, udadvendt, snakker til tider (for) meget 😂 Jeg er en god støtte og kan både de fjollede/useriøse samtaler, men er også god til at lytte/snakke om de mere seriøse emner 👍🏻😊 Med venlige hilsner og mange kram Micka
Se Bobl
Veninder søges
Veninder søges
Veninder søges af kreativ kvinde på 51. Jeg strikker og er lige begyndt at hækle... Ligesindede veninder søges. Jeg er desværre kørt ned med stress for et halvt år siden og tager den derfor med ro... er blevet fyret fra mit fleksjob heldigvis og er er nu i en sygemelding indtil sep. Går til yoga og kor så prøver at holde mig igang. Du må også gerne være den stille og rolige type som bare vil hygge på cafe evt med strikketøjet eller . gå en tur eller udstlinger rundt omkring i byen. Jeg er ikke til byture. Er i fast forhold med mandlig kæreste gennem 16 år. Har voksen søn der bor i kbh så tager en tur derover engang imellem. Ellers elsker jeg ø ferie og Ærø er favoritten. Jeg er ikke fordumsfuld og har mine grænser og ved hvad jeg vil og kan. Er nødt til at passe på mig selv og er heldigvis ved at lære det. Er nede på jorden og empatisk. Skriv hvis du evt selv har oplevet at være kørt ned med alvorlig stress😊vil meget gerne i kontakt med andre der har prøvet det.
Se Bobl
Nye venner... ja tak :)
Nye venner... ja tak :)
Jeg er en ung pige/frøken/kvinde på 30 år, som har 2 dejlige knægte (på 2,8 år og 7,5 mdr) og en dejlig mand på HELE 31 år, vi søger begge nogle der har lysten til at spille brætspil MEN det bliver lidt kedeligt når man ved at chancen for at finde med sikkerhed er på 50%, nå men hvis du istedet strikker/hækler, tegner eller laver andre kreative sysler så tvivl ikke med at skriv hvem ved måske kunne du få en god veninde ud af det :) (jaaaah nemlig mig :) ) Kort om mig: jeg hedder marina (tja et noget anderledes navn men det er nu rart at hedde noget ikke 120 reagerer på hvis der blive kaldt ;) jeg har 2 dejlige knægte, jeg bor på østerbro med min kæreste. Jeg elsker at sidde når ungerne er lagt i seng med mine hobbyer (hækle/strikke, tegne osv) Jeg har for det meste altid godt humør, dog har jeg somme tider min egen måde at fortolke/sige tingene på hvilket en del igennem tiden har moret sig meget over. Men alt er ikke sukkersødt jeg har nemlig epilepsi jeg får godt nok ingen anfald (det sker ihvertfald MEGET sjældent) og det er hovedsageligt sket i forbindelse med nedtrapning efter de 2 fødsler, jeg er ingen pind efter 2 fødsler på knap 3 år så har tiden ikke været til motions centre så det går stille med at smide de pokkers kilo men lidt ryger der da ;) har du evt nogen andre spørgsmål er du MEGET velkommen til at skrive en privat besked :)
Se Bobl
Glad kvinde søger glade venner 😄
Glad kvinde søger glade venner 😄
Hej, jeg hedder Ronja, jeg er 26 og bor i Aalborg med min kommende mand og vores lille kanin.😊 Jeg søger venskaber til lidt af hvert, jeg har mange interesser og mangler nogen at dele dem med. Jeg elsker shopping, kaffe, tøsehygge og makeup. Jeg er også vild med at læse, specielt romantiske historiske romaner og fantasy. Jeg er middelalder reenactor og elsker historie, og jeg elsker at være kreativ, jeg syr, nålebinder, strikker og leger lidt med hækling og broderi. Jeg elsker naturen og elsker at gå lange ture og opholde mig udenfor, vil også gerne træne men er virkelig dårlig til at komme igang. Jeg elsker dyr og vil gerne uddanne mig til veterinær sygeplejerske. Jeg elsker musik og er rigtig glad for britisk singer/songwriters, kpop, indie og klassisk. Jeg kan godt lide ting som at gå i teatret, symfonien, biografen, og andre kulturelle oplevelser. Jeg er også helt vild med at snakke om alt og intet. 😂 Så hvis en eller flere af disse interesser siger dig noget eller lyder som noget du ville være interesseret i, så tøv endelig ikke med at skrive. :D
Se Bobl