Tilbage til boblerne

Rejse-makker, Asien

Går du med planer om en aktiv rejse til Asien? Er du til eksempelvis tour-mountain-biking, yoga el.lign.? Synes du Lombok, Vietnam, Laos el.lign kunne være spændende at udforske? Er du nysgerrig, eventyr-søgende, et positivt menneske, imødekommende overfor "det fremmede" og med god energi?
Jeg er selv M, midt 50'erne og søger en rejse-makker, Hvis vi har forskellige ønsker undervejs kunne vi evt. blot dele noget af rejsen sammen.
Smid mig et par linjer hvis du er nysgerrig.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 173.149 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Søger en makker til eventyr.
Søger en makker til eventyr.
Hey people :) jeg er en kvinde på 27 år som langt om længe har sparet op til at rejse. Jeg har i mange år haft en drøm om at rejse into the wild og udforske, bestige et bjerg, bade i vandfald, prøve rafring osv. Evt noget frivilligt arbejde i Asien. Jeg er åben for muligheder. Dog er jeg meget social så jeg tror det ville blive en smule ensomt for mig ikke at have nogen at dele mine oplevelser med. Kort sagt - mens alle andre har travlt med sin kæreste og med at opforstre børn, så vil jeg ud og opleve verdenen imens jeg ikke har nogen af delene :P Kom med hvis du er frisk! Jeg er altså ikke så kedelig ;) Bortset fra en rejsemakker, så ville jeg da også være glad for en ny veninde.. :) Kort om mig - er fra Rusland, for nyligr startet til poledans, min hund er min øjesten og jeg kan godt lide at opleve nye ting. Også i dk! ;) man kan faktisk overraske sig selv, hvis man tager på udforskning i dk :D
Se Bobl
Rejsepartner søges (Asien)
Rejsepartner søges (Asien)
Hej :) Vil du med ud i verden? Jeg søger en rejsepartner, til at dele mine oplevelser med. Jeg er en mand på 36 år. Rolig, rar, nem at snakke med og nede på jorden. Da jeg arbejder som gartner, er der ikke meget at lave om vinteren. Derfor vil jeg gerne afsted omkring november-februar (2018-2019) i 4-6 uger cirka. Nogle af de lande jeg godt kunne tænke mig at opleve er: Thailand, Malaysia, Indonesien, Myanmar, Bangladesh, Nepal. Der bliver selvfølgelig ikke tid til at opleve alle landene... Jeg er meget åben for forslag og idéer omkring rejsen. For mig handler det om at opleve dét, som det enkelte land kan byde på (klatre, vandre, bjerge, natur, vandfald, ture-på-lejede-knallerter, madoplevelser mm) Detaljer om hvor, hvonår, hvad og hvordan må vi tage over mail, facebook eller tlf. Jeg bor i København. Skriv en mail til madshvidbergandersen@gmail.com - så tager vi den derfra Med venlig hilsen Mads
Se Bobl
Venner/veninder og handyman
Venner/veninder og handyman
57 år. Enke på 14. år. Har 3 børn på 29, 27 og 23 år samt et barnebarn på 2½ år. Jeg søger venskaber ca. 52-62 år af begge køn til hygge i fritiden. Af interesser har jeg bla. gåture, håndarbejde samt sudoku og krydsord. På sigt kunne det være dejligt med en rejsemakker. Det kunne også være dejligt med en handyman, da jeg af og til har nogle små opgaver i huset, som er for små til håndværkere, selvfølgelig mod betaling. Jeg synes, at vi mødes privat både hos mig eller dig og derfor vil det være mest optimalt, hvis du bor i området. Jeg arbejder fuldtids som lægesekretær, men har fri de fleste weekender og aftner. Fik for godt 2 år siden en discus prolaps og har det fint, når jeg går til fitness ca. 2 gange om ugen, hvorfor det prioriteres meget højt, kan evt. gøres med ven/veninde.
Se Bobl
Rejsemakker til Thailand
Rejsemakker til Thailand
Hej derude, jeg er en pige på 26 der søger en at tage til ud at rejse med. Jeg har længe drømt om at tage til Thailand, da jeg aldrig har været der og så har jeg hørt at snorkle-mulighederne skulle være gode. Dog er jeg skam også åben for andre destinationer. Jeg er pædagogstuderende, så turen skal helst ligge i enten i sommerferien eller måske engang hen i efterårsferien, dog ville jeg kunne strække det nogle dage udover. Jeg har rejst en del også alene, men synes det kan gå hen og blive ensomt, hvis man ikke lige møder nogen undervejs. Jeg er generelt åben og aktiv og glad for at tage på ture, men nyder også dagene med afslapning på stranden. Lad mig høre fra dig hvis det evt. kunne have din interesse eller du har nogen spørgsmål. Kh Michelle :)
Se Bobl