Tilbage til boblerne

Reservebedste søges

Vi er en lille familie på 3, snart 4. Vi søger en fast reservebedste i Hvidovre hvor vi er bosat. Vores nærmeste familie bor i Nordjylland og vi har derved ikke pasningsmuligheder som mange andre forældre har.
Dette kunne vi godt tænke os, herunder at skabe en blivende relation med en sød, ansvarsbevidst og kærlig reservebedste til vores familie.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 173.144 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Reservebedste søges!
Reservebedste søges!
Hej 😊. Jeg er alene med mine to søde drenge på 10 og 6 år. Jeg står desvære i den ulykkelig situation, at jeg selv fik syg af stress. Og vi har desværre hverken familie elle bedsteforældre der kan være aktive med os, og vi savner en person som har lyst til at være en del af Martynas og Valentas til hverdag og liv. Det er så besværligt, især nu at være helt alene om at klare de daglige udfordringer i hjemmet og med børnene. Derfor drømmer jeg om at finde en Bedste, der har plads i sit liv til mine to børn. Til at lege, hygge, går tur. Ligesom en “rigtig” bedsteforældre ville gøre. Jeg selv stammer fra Litauen, og vil være helt fantastisk, hvis vi kan finde en reservebedste, som kan give en masse glæde i det daglige. Vi glæder os til at høre fra dig. Mange hilsner Gitana, Martynas og Valentas
Se Bobl