Tilbage til boblerne

Venner /veninder 😉

Er nye herinde. Så skal lige se hvad det er for noget 🙈. Er en frisk kvinde på 25 år fra Husum😉. Kigger lidt efter nogle nye bekendtskaber,. Et frisk pust 😁. Om det er motion, café ture, eller tage ud op opleve noget, så er jeg game så bring it on 💪.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.032 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

EFTERLYSER LIGESINDEDE ENLIGE...
EFTERLYSER LIGESINDEDE ENLIGE...
Jeg søger... venner /veninder, der IKKE vil diskutere mig ihjel eller lægge hele deres verden af problemer på mine skuldre. Jeg søger... venner/veninder der har erfaringer at byde på og som IKKE styres af et pendul, syd for navlen. Jeg søger... venner/veninder, der STADIG er AKTIVE mentalt som fysisk og som ikke besvimer ved, at høre ord der mest bruges i sex and the city. Jeg søger... venner/veninder i den modne alder, hvor en værge IKKE er påkrævet, hvis der drikkes et glas vin og hvor nok betyder nok. Jeg søger... venner/veninder der er IKKE rygere eller højest E-cigaret / lejlighedsvis selskabelig rygning. Jeg søger... venner/veninder der har lyst til en bytur og som IKKE har behov for at låne eller stille spørgsmålstegn ved, hvorfor et arrangement skal koste 100,- når man selv kan gøre det gratis. Jeg søger... venner/ veninder der er stilbevidste og som ved, hvornår tøj skal anvendes til fest og hvornår tøj skal anvendes la naturel :-) Kan du genkende dig selv mand eller kvinde, så kontakt mig gerne. Jeg modsvarer min efterlysning. Jeg er en kvik rapand, kreativ, altid i gang, men brændt ud når den første aften tv-avis begynder. Jeg har mange ideer, ligeså mange projekter. Jeg mangler 33 år af mit liv og mit døgn måtte gerne bestå af 48 timer. Jeg er 56 år af dåbsattest, ældre af ydre, langt yngre af indre :-) Lad mig høre... om der er én eller flere som minder om mig. Mvh. Susanne Forsøg på selfie d. 26.06.2018
Se Bobl
Søger gode veninder
Søger gode veninder
Er en 34 årig frisk kvinde som er gift og Mor til to piger på 8 og 11 og en dreng på 4 . Jeg er flyttet fra Jylland til Ørestaden i december :) jeg har søde veninder herovre men mangler bare nogle tætte loyale sjove piger i mit liv som kan være med på gode middage, cafe hygge og byture og bio og hygge med mine unger eller måske dine hvis du har nogle :) jeg er ekstremt ærlig. Jeg er loyal og jeg har altid mine veninders ryg så de føler de har et sted de kan falde ... jeg er der ik kun når solen skinner :) Jeg elsker lange ture i naturen og være spontan, rejser meget rundt i USA specielt og har absolut mod på at rejse med venner veninder / par med børn der kan rejse og se livet andre steder med min mand og jeg :) når man kender folk godt nok :) jeg læser til dagligt hjemmefra og tager kursus for at undervise i angst og depressions ramte unge . du må gerne ha samme interesser som jeg men ikke et must ! Jeg elsker sjov og ballade og sort humor 🤷🏼‍♀️ Det er vidst kortest beskrevet om mig :) Jeg vil gerne skrive med folk før jeg mødes med dem :) ha en dejlig dag :)
Se Bobl