Tilbage til boblerne

Veninder / Madklub singleforældre

Hej. Jeg er 29 og bor på Frederiksberg med min datter på 4.

Jeg har oplevet flere gode veninder flytte til andre dele af landet og studerer med mennesker der for det meste er en del yngre end mig og uden børn. Det kan være lidt svært at følge med på byture for at opretholde det sociale i den forbindelse.

Jeg har pt. ingen kæreste og savner derfor lidt voksenkontakt både på legepladsen i weekenderne, til fællesspisning på hverdage - eller venner/ veninder til at lave kulturelle eller andre ting med, når jeg hveranden weekend er uden barn.

Det kan også være du selv er singleforælder og har lyst til at tage fællesspisning eller playdates op, så både børn og voksne kan hygge sig sammen.
Det er underordnet om du er kvinde eller mand.

Hilsen Nanna


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 184.100 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Søger veninder til oplevelser
Søger veninder til oplevelser
Hej dig, som læser med :) Jeg hedder Kirsten og er 62 år. Jeg bor i Hørning, tæt på Skanderborg og går på efterløn til december. Jeg har lige mistet min mand og søger derfor nye bekendtskaber i form af veninder, hvor vi kan hygge os sammen og skabe gode minder. Jeg er en aktiv kvinde, som nyder selskab, gåture, biografture, god mad, shopping, rejser, osv. Jeg elsker at opleve - derfor tænkte jeg, at dette var et fantastisk forum at møde nye mennesker, så jeg ikke kommer til at sidde derhjemme og sumpe. Det er bare ikke mig. Jeg har familie, børn og en dejlig omgangskreds, men jeg synes det kunne være dejligt med nye bekendtskaber. Jeg er ikke låst fast på nogen bestemt form for aktivitet, eller hvor og hvornår, at det skal foregå. For mig handler det om at nyde livet og skabe gode oplevelser med gode mennesker. Så er du en kvinde, som også elsker at opleve eller er du allerede en del af en venindegruppe, som byder nye mennesker velkommen, så kontakt mig endelig. Jeg vil glæde mig til at høre fra dig. Kh. Kirsten :)
Se Bobl