Tilbage til boblerne

venner og veninder søges

hej jeg hedder Sarah jeg er 26 år søger nye veninder og venner.
jeg har ikke bil så har svært ved og komme rundt. jeg lider af depression. jeg elsker og være kreativ eller game spil. mig og min bedre halvdel spiller meget pokemon go He He. flyttede til Gedved for snart 3 år er oprindeligt fra Middelfart :-)
jeg søger venner/veninder da jeg godt kan være en spade nogen gange til og vedligeholde kontakten må jeg indrømme nogen gange kan det være fordi jeg bare har øv humør. mig og min bedre halvdel har en dejlig kat King som vi har fået fra Lund kattehjem af han er som vores barn indtil vi selv får en :-).


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.032 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Venner og veninder søges!💕
Venner og veninder søges!💕
Aloha! mit navn er Mille og jeg er 18 gamle år 😂 jeg søger nye venner og veninder da jeg har valgt at starte på en Frisk og sortere i min vennekreds eftersom at mange var dårligt selvskab 😅 jeg er en glad smilende og humoristisk pige med hjertet på det rette sted! Jeg er altid med på den værste og elsker at prøve nye ting 😜 jeg er virkelig glad for musik og synger selv en del 🎤🎶 jeg ville elske at tage på café ture shoppe ture og meget andet og jeg er altid klar på nye eventyr! Jeg er en meget ærlig og loyal person og jeg siger tingene som de er (så hvis du spørger mig om du ser tyk ud i din kjole og du ikke kan tåle at jeg er ærlig og siger ja så er jeg nok den forkerte) meeeen alt jeg siger gør jeg i en god mening! Jeg er typen der altid er der for dem jeg har omkring mig og jeg forventer egentlig ikke ret meget det eneste jeg forventer er gensidigt respekt og at du er der lige så meget for mig som jeg er for dig💕 lyder jeg som noget for dig er du velkommen til at skrive her tak for at du læste med!💕
Se Bobl