Søger gode veninder


Er en 34 årig frisk kvinde som er gift og Mor til to piger på 8 og 11 og en dreng på 4 . Jeg er flyttet til fra Jylland :)
jeg har søde veninder herovre men mangler bare nogle tætte loyale sjove piger i mit liv som kan være med på gode middage, cafe hygge og byture og bio og hygge med mine unger eller måske dine hvis du har nogle :) jeg er ekstremt ærlig. Jeg er loyal og jeg har altid mine veninders ryg så de føler de har et sted de kan falde ... jeg er der ik kun når solen skinner :)
Jeg elsker lange ture i naturen og være spontan, rejser meget rundt i USA specielt og har absolut mod på at rejse med venner veninder / par med børn der kan rejse og se livet andre steder med min mand og jeg :) når man kender folk godt nok :) jeg læser til dagligt hjemmefra og tager kursus for at undervise i angst og depressions ramte unge . du må gerne ha samme interesser som jeg men ikke et must ! Jeg elsker sjov og ballade og sort humor 🤷🏼‍♀️ Det er vidst kortest beskrevet om mig :)
Jeg vil gerne skrive med folk før jeg mødes med dem :) ha en dejlig dag :)Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 246.711 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her