Tilbage til boblerne

Kammerat med fælles interesser

Jeg er en stille og rolig fyr på 26 år, der for nyligt er flyttet til grundet arbejde. Jeg interesserer mig meget for musik og sport, gerne hiphop og fodbold, og elsker et godt grin.

Jeg søger derfor en/flere kammerat(er) til at se en kamp i tv eller på stadion eller gå til en koncert. Jeg spiller også gerne PlayStation eller dyrker motion - det er også bare federe med andre!

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående vil jeg glæde mig meget til at modtage din besked!

Vi ses!


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.032 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Mænds Mødesteder Aalborg
Mænds Mødesteder Aalborg
Mænds Mødesteder Aalborg-Skalborg Mandeklub Er et åbent gratis tilbud til alle mænd i Aalborg. Der et rart miljø, hvor vi mænd kan være sammen om at lave de ting, der interesserer os - i vores eget tempo og i sammen med andre mænd. Det kan være alle mulige aktiviteter, som vi kan lave i fællesskab. Hvad er Mænds Mødesteder? • Det er åbnt for alle mænd, der ønsker at være med. • Det er for os, der har lyst til at lave noget sammen med andre mænd. • Det er er os selv, der på demokratisk vis bestemmer, hvad der skal ske. • Vi er der for hinanden, skulder ved skulder. • Som på en arbejdsplads er det uden alkohol og andre rusmidler, og eventuel rygning foregår udendørs. Hvad kan man lave? Mænds Mødesteder er en åben invitation til mænd, der har lyst til at skabe et sted, hvor vi kan mødes og være sammen om noget vi synes er sjovt og spændende. Vil du vide mere besøg vores hjemmeside www.mmdanmark.dk/skalborg-mandeklub eller ring til formanden på tlf. 60636036, Du er også altid velkommen til at aflægge os et besøg i klubben.
Se Bobl