Tilbage til boblerne

Gåture, venskab mm.

Halløj...

Jeg er lige flyttet til Nakskov og kender meget få mennesker... og trænger virkelig til at se nogen mennesker, have andre end kæresten at lave ting med, blive slæbt med ud og gå ... lave sjov og fis med hinanden, grine, snakke... stire ud i luften.. være stille og indsigtsfulde osv.

Har dum ryg, er på smertestillende men skulle gerne træne mig op igen, tabe nogle (læs: en del) kilo og komme af med nogle af de smertestillende og på arbejdsmarkedet igen. ... så har i perioder en del ondt og har brug for et godt spark i måsen og så afsted med mig, for humøret har SÅ godt af det!!!

Interessere mig for træning, gåture, selvudvikling positive indstillinger og kunne være fedt med en makker som var frisk på en dukkert i havet en gang om ugen så jeg kunne komme i gang med vinterbadningen her nede også.

Mvh Lisette


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 144.726 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Søger at møde nye mennesker
Søger at møde nye mennesker
Hej, jeg er netop hjemvendt efter at have boet i det franske de sidste fem år. Jeg taler derfor fransk nu, er blevet glad for vin og elsker godt selskab. Jeg har i tiden væk hjemmefra mistet kontakten til dem herhjemme og søger derfor at møde nye mennesker at dele oplevelser sammen med. Jeg er født og opvokset i DK, hører hjemme i Paris og er som forelsket i Rom. Jeg vil betragte mig selv som en verdens kvinde, jeg elsker at rejse - og har det seneste år tilbragt mere tid ude end hjemme, Jeg ville elske at finde en at rejse sammen med engang. Jeg holder meget af at dyrke yoga, det spirituelle og lange gåture med samtaler om alt mellem himmel og jord. Jeg elsker at møde nye mennesker, nyde livet og lade mig inspirere af andres liv anderledes fra mit eget. Jeg håber at høre fra nogle med samme interesser, hilsen den rejsende.
Se Bobl
Jeg søger venner/veninder
Jeg søger venner/veninder
Efter jeg er ved at være færdig med mit studie i Odense, som jeg har pendlet til de sidste seks år, kommer jeg til at miste en stor del af mit daglige netværk, som jeg ellers har haft der. Derfor leder jeg efter et nyt netværk nær Ringsted med nogen som også søger et forhåbentligt langvarigt og nært venskab, og som har lyst til at lave hvad vi nu finder på sammen. :) Jeg er et ret nørdet menneske og har en kandidat inden for humaniora. Jeg er meget reflekteret og kan godt lide at snakke om noget med noget dybe, og er generelt introvert af natur. Jeg har uden tvivl en gammel sjæl, og fungerer som regel bedst med nogen som er ældre end mig. Desuden har jeg en søn på 4 som jeg har fast hver anden uge. Jeg elsker generelt dyr - især hunde, historie - især 2. verdenskrig, boligindretning, stand-up, shopping, fodbold og musik. Og så elsker jeg kaffe og øl. :) Kom frisk. :)
Se Bobl