Tilbage til boblerne

Jeg er lesbisk

Jeg er en 15-årig pige, som er lesbisk, men jeg har ikke fortalt nogen om det endnu. Jeg har været lesbisk i cirka et år nu,
Så jeg vil gerne finde en anden piger ( lesbisk pige ) og snakke med fordi at de jeg føler mig alene. Så vil MEGET gerne hvis der var en anden lesbisk pige der havde lyst til at snakke om det med mig.

Jeg har også et problem. Min mor er meget, meget troende. Jeg er lesbisk, og har ikke fortalt hende det, men jeg ved hvor meget hun er imod homoseksualitet. Tror i, at hvis jeg fortæller hende det, vil hun så ændre sit syn på det, eller på mig? Jeg er virkelig bange for om hun smider mig ud hvis jeg fortæller det til hende.
Tusind tak:)

Du er meget velkommen til at skrive en privat besked eller på mail.
tina.petersen2@hotmail.com


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 183.752 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Søger nye relationer og venskaber!
Søger nye relationer og venskaber!
Hej Jeg er 39 år aktiv og humør syg samt frisk kvinde som er bosat i Hillerød, blev skilt og mistet min vennekreds pga skilsmisse og m.m. Var gift med en kvinde, så ja er lesbisk men det er da meget naturligt. Er medmor til 2 små piger på 5 og 2 år, som min exkone har født dem, men jeg har dem fast 2 gange om ugen og hveranden weekend. Er blevet meget alene efter skilsmisse igennem 11 år og missede en masse omkring mig. Søger nye relationer, netværk og venskaber, til hygge samvær, biograf, cafeer og meget mere, samt lange samtaler og betro til hinanden. Ønsker personen kan accepter som jeg er, og forstår min svære tid jeg er igennem. Har virkelig brug for finde nye venner. Om ikke andet, så kan jeg tegnsprog og det er sjovt og lære det, det vil jeg med glæde lære dig tegnsprog. Jeg bider ikke, så skriv gerne til mig :-)
Se Bobl