Tilbage til boblerne

Veninde- hygge, sjov og oplevelser

Hejsa😊
Søger jævnaldrende kvinder som har lyst til hyggeligt samvær og fælles oplevelser. Jeg er mest til få nære venner, end mange overfladiske bekendtskaber😊.
Jeg er snart 45 år gammel, gift, ingen børn.
Jeg elsker at rejse og at opleve, stort som småt. Koncerter og foredrag nyder jeg. Det samme med god mad og et godt glas vin😊. Jeg nyder også naturen!
Min passion er heste, det har det været hele mit liv og jeg er stadig aktiv rytter. Herudover har vi hund, som vi værdsætter meget højt.
Jeg ønsker mig veninder som har lyst til at dele stort og småt og være en del af hinandens hverdag, 😊


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 184.099 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Veninder søges❤️
Veninder søges❤️
facts : jeg hedder Louise ,jeg er 18 år gammel og bor i lejlighed i kolding.jeg har været sygemeldt i 2 år med depression.men d.15 august starter jeg på HF som jeg glæder mig mega meget til! jeg er en glad,smilende og positiv person som godt kan lide oplevelser,dyr,rejser,børn,naturen,planter , god mad og hygge. min familie betyder meget for mig og jeg bruger gerne meget tid sammen med dem jeg drømmer om at rejse meget ( mit motto er “at rejse er at leve “ ),skabe familie og få et job jeg brænder for. jeg er en pige der har mange holdninger og siger sin ærlige mening jeg er : moden ,kreativ, sjov, varm, omsorgsfuld, kærlig, betænksom, pligtopfyldende, ærlig, troværdig, perfektionist og følsom - jeg elsker at gå ture,gå i genbrugsbutikker og dyrke motion😁 - jeg søger nye bekendtskaber som på sigt skal føre til en skøn veninde.da jeg ofte føler mig ensom i min lejlighed med serier Ansøg mig på ig : louisegoning Eller - så kan vi bare skrive der Snapchat :louise2106
Se Bobl
Ny ven: Brætspil, film, koncerter.
Ny ven: Brætspil, film, koncerter.
Hej alle! Jeg er for nyligt blevet single og mangler derfor nogle andre (forhåbentligt singler) at dele oplevelser med og nogle tætte venner, da de fleste af mine tætte veninder/venner er flyttet og har fået børn og er i gang med villa, Volvo og vovse-projektet 😌 Jeg er 31, ret kreativ, har arbejdet som UX-designer og med digital kommunikation - lavet lidt illustration selv. Læst filosofi og digital kommunikation og design på ITU. Er frivillig arrangør på en lille kunstfestival, elsker dybe samtaler, tætte relationer og nye oplevelser. .. Og tadaaaaaa! Så er jeg faktisk også mega sjov med den sorteste, mest upassende humor. Døde babyjokes, jokes om og med diverse minoriteter (når de selvfølgelig ikke er i nærheden og jeg ved, at den jeg joker til, kan tåle det) og så har jeg let til grin! Jeg leder efter dig, der f.eks. har lyst til at gå på festival, tage til koncerter, nørde serier/film, spise mad, spille brætspil, tage i biografen, drikke en øl en fredag aften eller har lyst til at flade ud sammen, kan lave lidt spontane aftaler og svarer relativt hurtigt, har lyst til at skrive/ringe lidt fast og dele livet og bare opleve en masse hyggeligt sammen. En tæt ven/veninde 😌 Vigtigst af alt, leder jeg efter dig der har tid og lyst til at starte et nyt venskab op, hvor målet er at være tætte og prioritere hinanden ind, på trods af det travle voksenliv. Jeg har det bedst med tætte relationer, hvor jeg kan være helt ærlig, så er ikke interesseret i overfladisk hygge i ny og næ. Meeeeeen, man skal jo starte et sted og se om der er kemi, selvfølgelig, og det kommer jo ikke på én dag. Hvis du kan genkende dig selv i min beskrivelse og du søger det samme, så skriv endelig. Så kunne vi da lige mødes til en kaf’, gåtur, film, koncert-something og se om vi har kemi. Håbefulde hilsner Din måske kommende halvskøre ven
Se Bobl