Tilbage til boblerne

Veninder

Hej med jer 😊
Jeg er en sød og frisk kvinde på 48 år, som er alenemor til en dreng på 8 år. Jeg søger venskaber, som jeg kan mødes med til en god snak, biograftur, caféhygge eller andet.
Jeg er kulturel og elsker at gå i teatret, biografen og til koncerter. Nyder også naturen, en gåtur i skov eller strand.

Skriv gerne, så vi kan lære hinanden at kende 😊


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 195.417 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Søger veninder, 25-35 år, Storkbh
Søger veninder, 25-35 år, Storkbh
Jeg søger veninder der bor i Storkøbenhavn. Jeg vil gerne udvide min omgangskreds og derfor prøver jeg gennem Boblberg. Jeg er i slut 20'erne og søger andre i samme alder (25-35 år). Jeg søger andre, der ligesom jeg selv er åben for nye bekendtskaber. For mig er det vigtigt at begge parter er initiativrige, når der gælder at tage kontakt og ses, men også i valget af indhold. Jeg er til oplevelser store som små, caféture, gåture, finde en hobby at have sammen, eller hvad det kunne være. Vigtige kvaliteter er for mig hos dig: - Kommunikation (sig hvad du tænker så vi undgår misforståelser) - Ærlighed (sig hvad du mener, så du ikke lægger bånd på dig selv eller pludselig ikke føler dig tilpas) - Forståelse (vær forstående over for hinanden; vi har hver vores bagage på både godt og ond; bagage i form af oplevelser og erfaringer fra hele livet som påvirker vores forståelse af andre og os selv) Jeg håber, at man gennem Boblberg kan udvide sit netværk og finde nye mennesker at ses med(?) 🤞
Se Bobl