Tilbage til boblerne

Kultur med alt dette indebærer

Hej med Jer.
Jeg hedder Jens, er 67 år gammel, men frisk som en havørn. Jeg er flyttet til Nykøbing Sjælland, efter 8 år og en skilsmisse i Italien.
Jeg søger ikke en kæreste, men derimod nye MK venner/bekendtskaber til samtaler og kulturoplevelser, teater, film, bøger, madlavning, fællesspisninger, ja alt der bringer gode oplevelser frem. Jeg er meget interesseret i samfundsforhold og er nysgerrig på livet og møder gerne folk fra andre kulturer da vi kan berige hinanden utrolig meget.
Har opdaget at det er svært at besvare bobler fra min kommune, så derfor er du velkommen til at ringe eller skrive på
3070 8120
martinkronborg@mail.com


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.222 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Søger en makker til eventyr.
Søger en makker til eventyr.
Hey people :) jeg er en kvinde på 27 år som langt om længe har sparet op til at rejse. Jeg har i mange år haft en drøm om at rejse into the wild og udforske, bestige et bjerg, bade i vandfald, prøve rafring osv. Evt noget frivilligt arbejde i Asien. Jeg er åben for muligheder. Dog er jeg meget social så jeg tror det ville blive en smule ensomt for mig ikke at have nogen at dele mine oplevelser med. Kort sagt - mens alle andre har travlt med sin kæreste og med at opforstre børn, så vil jeg ud og opleve verdenen imens jeg ikke har nogen af delene :P Kom med hvis du er frisk! Jeg er altså ikke så kedelig ;) Bortset fra en rejsemakker, så ville jeg da også være glad for en ny veninde.. :) Kort om mig - er fra Rusland, for nyligr startet til poledans, min hund er min øjesten og jeg kan godt lide at opleve nye ting. Også i dk! ;) man kan faktisk overraske sig selv, hvis man tager på udforskning i dk :D
Se Bobl
Savner nye, gode venskaber
Savner nye, gode venskaber
Hey, let's try this. Jeg er en kvinde på 30 år, der savner nogle gode, dybe, sjove, meningsfulde venskaber. De sidste år har jeg mistet en del relationer, enten pga. arbejde, afstand eller at det bare er gledet ud i sandet. På mange måder føler jeg at jeg lige nu står på et "ground zero", hvor jeg virkelig har brug for der sker noget forandring. At få lidt mere indhold og nærvær i mit liv. Jeg synes det er vildt svært at skulle beskrive mig selv, uden at bruge for mange ord eller floskler. Men jeg kan da prøve.. Jeg er et ret åbent, ærligt og nysgerrigt menneske, jeg kan rumme en del tanker og følelser, både hos mig selv og andre. Jeg vil sige, jeg er sgu mere til ægthed og ridser i lakken end jeg er til smalltalk og politisk korrekthed. Jeg lever virkelig for musik, er måske lidt nørdet anlagt og kommer som regel godt ud af det med mennesker der føler sig lidt anderledes. Jeg er ret impulsiv, "filterløs" til tider og kan have en temmelig sarkastisk humor, som man ikke altid skal tage alt for bogstaveligt. ;-) Jeg bor sammen med den dejligste mand jeg nogensinde har mødt og vores lille krudtugle af en datter på snart 3 år. Jeg elsker sgu egentlig mange ting; Kultur, kunst, at skrive, at rejse.. Danse, grine, spise, lave mad, drikke vin og øl, at lære om nye ting og også bare at gå lange ture, høre musik og iagttage verden og mennesker. Jeg har meget behov for at opleve, få udvidet min horisont og bruge mine sanser. Jeg er egentlig lidt ligeglad med hvor gammel du er, hvad vi skulle lave eller hvor ofte vi skulle mødes. Jeg går mere op i kemien, at det føles naturligt at tale sammen og gensidig åbenhed/tillid. Feel free to write.
Se Bobl
Søger nye bekendtskaber !
Søger nye bekendtskaber !
Hej, Jeg er en 20 årig pige, som søger nye bekendtskaber. Jeg skal studere til socialrådgiver, februar næste år. Jeg har lidt svært ved at få min fritid til at gå, med de få veninder jeg har fået mig igennem årene. Jeg bor oprindeligt i Birkerød, men opholder mig meget på Østerbro hos min kæreste. Lige i øjeblikket arbejder jeg som afløser på et plejehjem, og skal til at søge yderligere arbejde indtil studiestart. Jeg er en sød person, som elsker en god lang snak og er med på de fleste aktiviteter :-) Om det er cafe besøg, biograf, en gå tur/fællessport, stranden eller en helt anden ting - Det er kun fantasien der skal stoppe os. Man kan også evt starte en madklub/venindeklub hvis nogle er friske. ;-) Jeg har ingen begrænsninger i forhold til hvem du er eller hvad du interesserer dig for. Skriv endelig. Opslag er skrevet 17/9-18.
Se Bobl