Tilbage til boblerne

Ensomhed

Hej alle.
Jeg er en 18 årig pige, som føler mig meget ensom.
Jeg har aldrig rigtigt haft nogen venner, og jeg synes ikke selv jeg kan finde ud af at være social. Mit selvværd og selvtillid er i bund, og tror overhovedet ikke på mig selv. Og tror derfor heller aldrig på nogen når de fx siger de godt kan lide mig.
Jeg har en depression som jeg har haft i 10 år. Jeg har også angst og autisme.
Jeg er bange for at tage kontakt til andre, fordi jeg er bange for hvad de synes om mig. Jeg føler mig bare så langt væk fra andre.
Det kunne være rart at snakke med en, som måske kan sætte sig ind i det at være ensom eller havde angst eller noget. 😊

Mvh Sarah


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 184.096 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Venskab og samvær mindre ensomhed
Venskab og samvær mindre ensomhed
Jeg er 73, har oplevet en del på livets landevej. Har rejst en del i jobbet og set fattigdom og luksus forskellige steder i verden. Bor på landet i eget hus med 7 årig gravhund. Har boet på Lolland i 21 år efter skilsmisse og jeg er ikke i noget forhold. Jeg kan godt lide at tale om den verden vi lever i, som kineserne siger "Vi lever i interessante tider" Jeg stillede op til kommunevalget i 17, kom dog ikke ind men det var bestemt en oplevelse at dyste om pladserne. Jeg er aktiv musiker, spiller piano og lidt andre instrumenter og har pt. samarbejde med en dygtig sangerinde. Jeg savner en NÆR VEN men en man kan dele glæder og oplevelser med. Jeg taler engelsk på indfødt niveau hvis det giver mening. Jeg er glad for fotografering og har tidligere været leder af TV Lolland hvor vi producerede over 400 indslag på 3½ år. Desværre lukkede det pga. manglende ressourcer, men jeg har stadig lidt udstyr og redigering hvis det har interesse. Lolland er dejlig, især om sommeren og en tur ud i det grønne med madpakken og termoflasken er heller ikke af vejen. Jeg har bil så jeg kommer rundt på øen og besøger også gamle venner i hovedstaden i ny og næ. Jeg er modtagelig for sjove, men seriøse forslag for at krydre dagligdagen, så hvis det klinger i dine øre, så skriv. Billedet er ca. 1 år gammel se lidt optræden på Bangs Have Center https://www.youtube.com/watch?v=B6hpJUd6LxQ Bedste Boblhilsen til alle Pia-Britt
Se Bobl