Tilbage til boblerne

Sang

Jeg søger nogen på Bornholm til at synge og lave musik med jeg er 15 år og søger nogen omkring 15-18


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 195.417 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Sang forening kor i København
Sang forening kor i København
Havnens Sangforeningen af 1892 optager nye medlemmer. Kom og vær med i et fire stemmet herre kor. Har du lyst til at være med i koret så kom og mød os i vores øvelokale 3F. København. Peter Ipsens Allé 25, 2400 København NV (indgang fra Dortheavej), mandag aften kl.18:30–21:00, så kan du prøve, om det er noget for dig. Vi optager løbende nye medlemmer hele sæsonen Du skal ikke til optagelsesprøve, være Havnearbejder eller være medlem af noget specielt for at blive medlem af koret. Alle kan lære at synge, men vi forventer, du vil bruge energi på at møde op til øve aftner og lære repertoiret. Kendskab til noder er naturligvis en fordel, men ingen betingelse. Det vigtigste er, at du er glad for at synge. Kontingentet er 200.00 kr. pr. år. Hvis du ikke ved, hvilken stemmegruppe, der passer til dig (første tenor / anden tenor / første bas / anden bas), vil vores dirigent hjælpe dig med at finde den rette stemmegruppe, som passer til dig. Følg os på vores Facebook side. Havnens Sangforening
Se Bobl
Sang, samvær, glæde, demens.
Sang, samvær, glæde, demens.
Kunne I tænke jer at mødes med andre med en demensramt i familien og synge jer til livsglæde og fællesskab. Så læs mere her. Jeg hedder Solveig, er 73 år og er gift med 80-årige Ejner, som har Alzheimer. Jeg har arbejdet med demente mennesker både i hjemmepleje, på plejehjem samt i et aktivitetscenter. Så jeg kender til sygdommen både i familieregi og via arbejdslivet. Efter inspiration fra en engelsk tv udsendelse, vil Ejner og jeg i samarbejde med kommunen prøve at oprette et sangkor for demente borgere og deres familie. Udsendelsen viste, hvor stor glæde både de demensramte og deres familie havde af at synge sammen og af at træffe andre i samme situation. Der opstod venskaber mellem de, der havde lyst til det. De, der vil nøjes med at synge og hygge til vores arrangementer, er ligeså velkomne. Målet er at skabe mere overskud og glæde i livet! Tv udsendelsen, der var lavet af BBC, konkluderede, at flere af deltagerne fik det meget bedre og alle fik lettere ved at overkomme en svær livssituation. Har du lyst, kan du læse mere om det engelske tiltag her: https://www.alzheimers.org.uk/blog/our-dementia-choir-vicky-mcclure-bbc-one-how-music-can-help-people-dementia Sommerferien står lige nu for døren, så vi venter med at starte til efteråret 2019. Vi forventer at kunne melde ud i løbet af sommeren, om hvor og hvornår det skal foregå. Vi forestiller os, at arrangementerne finder sted en gang om ugen og gerne tidligt eftermiddag. Kan du selv spille klaver, eller kender du en, der kan og har lyst til at spille for os, så hører vi meget gerne fra dig. Så er der bare tilbage at skrive om sangstemmer. Det gamle ordsprog, der siger: Enhver fugl, der synger med sit næb, passer perfekt her! For os er det fællesskabet og sangglæden i sig selv, der har størst betydning. Synger du som os lidt falskt ind imellem, så gør det intet. Den står på sang og hygge, og vi håber meget, at I vil være med.
Se Bobl
Couching, bl.a. sang, arb, livet
Couching, bl.a. sang, arb, livet
Hvis du mangler en at snakke, med om at komme videre i livet, kan du måske bruge mig.. Jeg har mange gange nogle ret utraditionelle indgangsvinkler til det hele.og ser muligheder, hvor andre måske ser det modsatte. Har fået et par stykker, der havde opgivet, i arb. og har givet andre lyst til at hanke op i livet. Er dog også stødt på nogle stykker undervejs, som havde den holdning: at "Du skal ikke tro at du kan fortælle /lære os noget" Dem lod jeg i fred. Kan sagtens bruge den tid på mit eget liv, min musik, jobs og gode penge. Er kun lægmand og ikke en supercouch eller uddannet til det. Lever lidt af bl.a. at couche rytmiske sangere, men på dette site er det bare stille rolig snak, om at komme videre. Er 65 og har både en ung og mere gammell. = meget erfaren tankegang. Har levet/lever et super skønt liv, meget frit, skævt , almindeligt og med god plads til egne ønsker.
Se Bobl