Tilbage til boblerne

FRANSK - Kan du hjælpe mig med det?

Hej

Taler du flydende fransk? Er fransk dit modersmål og har du lyst til at tale fransk med en som er på nybegynder niveau? Omvendt kan jeg hjælpe dig med dit danske sprog, hvis det har interesse.

Jeg forestiller mig at vi mødes en time pr. uge på en cafe i indre by.

Jeg er knap 28 år, arbejder fuldtid og bor i indre københavn.

Mvh.
Rana


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.032 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Fransk/dansk kultur og sprog
Fransk/dansk kultur og sprog
Jeg er ægte Københavner i slutningen af 40´erne, med en faglig balast i kommunikation og litteratur. Udfra egen lyst er jeg næsten lige gået igang med at lære fransk og har derfor lyst til at dykke ned i den franske kultur fra alle mulige kulturelle vinkler, det være litteratur, kunst, film, musik, caféer i København og omegn. Jeg søger folk, der enten har fransk som modersmål og ønsker at blive bedre til dansk, hvor vi kan mødes engang imellem og hjælpe hinanden med det sproglige via samtale - her skal du dog kunne forstå en del dansk, da mit franske endnu er ret sparsomt :-) Du er også velkommen til at skrive, hvis du som mig, har en særlig interesse for det franske og kunne have lyst til at følges ad ind imellem til kunstudstillinger, franske film eller måske lave en lille privat fransk bogklub, hvor vi sammen dykker ned i den franske litteratur (oversat til dansk). Alle aktiviteter bliver på et absolut budgetvenligt niveau.
Se Bobl
HTTs ældreidræt Aktiv Voksen Idræt
HTTs ældreidræt Aktiv Voksen Idræt
Til september 2018 er det 20 år siden, HTT startede et M/K hold med ældreidræt. 40 deltagere mødte op, men siden er holdet vokset til over 100 medlemmer og er i år, hvor der kan fejres 20 års jubilæum, den største aktivitet i HTT. Det er aldrig for sent at være med i HTTs ældreidræt. Kom og vær med på et hold, hvor du får styrket din kondition, din bevægelighed og balance og får grinet en masse i selskab med andre ældre M/K'er. Træningen foregår hver onsdag kl. 09.00 til 12.00 i Haslev Hallernes hal B og C, og udover det gymnastiske indhold er der ældrevolley, ældrehockey, tæppecurling, brug af store bolde, elastikker, stepbænke m.v. indtil kl. ca. 11.00, hvorefter der er socialt samvær i klublokalet med kaffe/the og sang Man deltager i det, man kan. Kom og prøv 2 gange uden binding. Kig ind på HTTs hjemmeside: htt.dk under menuen MOTION eller kontakt Birgit Hansen, tlf. 4071 8806 for yderligere oplysninger.
Se Bobl