Tilbage til boblerne

Søster søges

Jeg er 53, og har to brødre, som jeg har et udmærket forhold til, men jeg har altid ønsket mig en søster.
Jeg får ofte at vide at jeg er rar, sjov, hyggelig og lidt underlig. Hvis du har lyst til at finde ud af hvad de mener, så send en besked så ser vi om der er kemi.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 168.807 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

 Bonus-søster/hjerteveninde søges !
Bonus-søster/hjerteveninde søges !
Redigeret d. 8. maj - 2019 Skønt med nært & kært ❤️ veninde-"bonus-søster"-forhold. Du er yngre/ jævnaldrende ? Jeg er til personlige, engagerede kærlige relationer i mit liv. Ønsker vi bliver vigtig del af hinandens liv - er selv enebarn. Vigtigt for mig i alle relationer at give/ modtage komplimenter + knus & kram + mødes ofte. Disse kærlighedssprog gælder også blandt veninder. Har begejstret læst om i Gary Chapman ´s bog "De 5 kærlighedssprog" - god at blive klog på og bevidst om ;-) Jeg er en udadvendt glad gift kvinde 50+ familiemenneske, initiativrig, A-menneske, ikke ryger. træner fitness 👌 Selvfølgelig skal vi lære hinanden at kende og ses så tit at vi opbygger, og samtidigt vedligeholder vort venskab ;-) 🙏 Viden om film, astrologi, alternativ sund levevis, numerologi ✨ Er du intr. i fx. design og “tryller" på symaskinen ? Forskelle er ok, blot vi begge synes, det en fin positiv side af den andens person(lighed) og en force i vores bonus-søster-relation 💕 .
Se Bobl
Frivillige til Reventlow-Museet
Frivillige til Reventlow-Museet
Museum Lolland-Falsters afdeling på Reventlow-Museet Pederstrup søger frivillige til funktionen som museumsværter. Vil du være behjælpelig med at få Reventlow-Museet Pederstrup til at tage sig præsentabelt ud? Kan du snakke med folk fra nær og fjern? Og interesser du dig for de gode historier på Lolland-Falster? Så er museet midt i Reventlowparken stedet for dig. Hvert år danner museet rammen om en spændende særudstilling og mange forskellige formidlingsaktiviteter. Det er til funktionen som museumsvært i hovedbygningen, der søges frivillige, men skulle du have interesse i at være behjælpelig i caféen eller med andre huslige gøremål på stedet, er der selvfølgelig også mulighed for det. Opgaverne udføres i godt fællesskab med de andre frivillige og i tæt samarbejde med museets ansatte samt ikke mindst frontpersonale, der efter planen varetager billetsalg i butikken i cafébygningen. Museets frivillige får årskort til alle Museum Lolland-Falsters afdelinger, indbydelse til udstillingsåbninger samt mulighed for at deltage i de årlige frivilligmøder og julefrokosten. Kontakt museumsinspektør Jesper Munk Andersen, tlf. 25 59 34 57 eller mail jma@museumlollandfalster.dk for at høre nærmere om muligheden for at blive museumsvært på Reventlow-Museet Pederstrup.
Se Bobl