Tilbage til boblerne

Veninde eller evt. vennepar søges

Randers

Hej piger,

Nu kommer der lige en lille Bobl fra mig, til trods for jeg ikke lige er megaaaa god til det her, men nu prøver jeg!

Jeg er en 20 årig pige, som bor sammen med min kæreste på landet sammen med vores hund, kat og franske vædder. Jeg blev student i sommers fra HHX, og lige nu har jeg bare et sabbatår, hvor jeg arbejder to forskellige steder.
Jeg er en ganske stille og rolig pige, der tager det meste med et gran salt. Jeg er nem at snakke med og jeg er god til at lytte. Jeg har været igennem en god mundfuld, og derfor er jeg ret forstående over for det meste.

Jeg søger en veninde, som faktisk har lyst til at lære mig at kende - En som har tid til at tilbringe tid med mig, om det så er at gå en tur, tage i biografen, spille spil, spise slik, slappe af, en bytur, på café, bage en kage, etc., så er jeg sikker på, at vi finder ud af det,
Jeg har brug for, at vi kan være lidt spontane sammen, så det hele ikke er så planlagt, da jeg godt kan være lidt præget af det, og det trænger jeg til at komme ud af. Det er dejligt, at man nogle dage bare lige tager dagen, som den kommer, og man kan ses, uden det er planlagt 2 måneder i forvejen.

Hvis du selv har en kæreste, kunne det være mega hyggeligt, da jeg selv har været sammen med min kæreste i 2 år, og jeg synes, at vi trænger til at lære nogen nye mennesker at kende.

Hvis du ikke har en kæreste, så betyder det ikke, at du skal afholde dig fra at skrive. Skriv endelig!

Jeg håber, at jeg lyder som et nogenlunde rart menneske. Jeg synes i hvert fald, at du skal give mig en besked, så vil jeg svare hurtigst muligt!

Knus og kram


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.222 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

BOBLEBY - KLIMABY - RULLEBY
BOBLEBY - KLIMABY - RULLEBY
ER DU TIL SPÆNDENDE BOLIGPROJEKTER OG VIL DU SPARE CO2 OG ER TIL DELEØKONOMI? Jeg har en Facebookside der hedder RULLEHUSE, som er en dansk udgave af Tiny House stilen. Her kan du læse og se fotos om det jeg kalder RULLEHUSE. Foto her er selvfølgelig humor, men det er faktisk fantastisk hvad man kan bygge i dag med hjul på. Der er så mange tekniske midler for bæredygtighed i forhold til gamle dages skurvogne.. Mit projekt kræver en del samarbejde og vilje til at eksperimentere med nye boformer. Investeringen kan være på flere måder. Din tid. Dine midler. Din viden. Dine evner for arkitektur og håndværk samt økonomi. Din stærke vilje til at overleve og bygge for din og familiens fremtid. Jeg er for tiden alene om projektet og har gjort en del forarbejde, men mangler folk der interesserer sig for nye boformer og hvor kan jeg finde dem? Jeg ved der er en del øko- og jordfællesskaber rundt omkring, men ingen er rigtig interesseret i mobile huse. FORSLAG TIL FORDELING AF ØKONOMIEN Jeg har f.eks midler til 2 rullehuse a 500.000 kr når mit hus er solgt i Odense. Jeg bor selv i det ene og lejer det andet ud. Det vil give muligheder for dem der ingen midler har til at starte bo i et rullehus. Vi ejer evt. et andelsfællesskab med rullende huse. Al den slags, bør gøres lovmæssigt af passende advokater. Hvordan det skal ske rent praktisk er jeg ikke nået til endnu, men måske som en andelsforening på et landsted med plads nok til 6-8 Rullehuse.. Fordelingen af m2 på en grund med høj byggeprocent, vil f.eks. kunne rumme 6 rullehuse + indlagt stik til vand og kloak evt.. Jeg så en grund med faldefærdigt hus på til 200 000 kr med indlagt vand/el/kloak på Fyn for 3 mnd siden. Det er meget billigt, hvis man tænker i fællesskab. På grunden kunne være 6 huse. Meget bliver baseret på dele-økonomi i projektet., men der er mange benspænd og regler for kørslen og ophold i naturen med et Rullehus og det er ikke nemt i Danmark med den slags behov. Men sikkert er det, at vi skal vænne os til at bo mere mobilt og CO2 minimalt i dette ret så flade lad, tæt på havet. Kærlig hilsen en KLIMABI Inger Bee / Odense C
Se Bobl
Kvinde -netværk
Kvinde -netværk
Hej Jeg hedder Christina. og jeg er 47 år. For 8 år siden flyttede jeg tilbage til Nykøbing F. efter 16 år i Kbh. Drømmen var at købe hus, og skabe nogle trygge rammer for min datter og jeg. Jeg arbejder som pædagog i en daginstitution, jeg går til yoga, rytmisk gymnastik og kan bare godt lide at bevæge mig. Jeg er samtidig til al slags selv-forkælelse som wellness, god mad og vin eller en god lang gåtur ved Hesnæs, Marielyst osv. Det jeg ønsker er, at møde ligesindet kvinder der savner nogle flere veninder. Jeg har nogle dejlige venner, men har dem desværre ikke så tæt på mig, og savner at have lidt mere kontinuerlig kontakt til nogle der kan følge med i mit liv, og jeg i deres. Vi lærer hinandens børn at kende, og skaber måske også noget hyggeligt fællesskab op omkring dem. Glæder mig til at høre fra jer Kh Christina
Se Bobl
adhd/add søger nye bekendskaber
adhd/add søger nye bekendskaber
Hej jeg er en kvinde, der søger nogle seriøse bekendskaber, jeg har add/adhd, og får medicin for det. Det udtrykker sig ved, jeg har tendens til at lukke mig lidt inde i mig selv,og har af andre grunde også svært ved at have tillid til folk. Jeg er begavet,sjov/loyal men kan være impulsiv til tider, jeg er god til at lytte,og dur ikke til overfladiske mennesker. Jeg har tidligere levet et lidt vildt liv,så jeg hverken opfører eller ligner min alder, jeg savner folk med dybde,og interesse i andre mennesker,en god snak,og oplevelser,jeg har stort set ingen familie,og efter at være flyttet fra nordsjælland, for år tilbage, syntes jeg det er svært at finde tætte relationer,jeg kan være meget direkte,men er altid ærlig,og er ikke bedstemor typen,og er aldrig dømmende,eller svær at forarge.dette var lidt af en smøre,håber ikke det virker afskrækkende :) håber at finde nogle folk med mere på hjerte,end glansbillederne på feks facebook. skriv frisk her.
Se Bobl