Tilbage til boblerne

Ro, bevægelse og nærvær

Vi er en lille gruppe som mødes til langsomme og rolige bevægelser, en slags kirkens mindfullness eller krops-meditation. Jeg instruerer i langsomme bevægelser og i at vi finder ind til os selv. Det hedder bøn i bevægelse og du bliver inviteret til at åbne hjertet for Gud eller det du tænker er større.
Jeg kunne rigtig godt tænke mig der var flere som har lyst at prøve det af sammen med os. Da jeg selv døjer med nakken ved jeg det er rigtig godt netop for diverse skavanker. Det er blide bevægelser og smøring af led, og man opfordres hele tiden til at mærke efter og ikke gå over sine grænser. Alligevel sker der også en masse i kroppen og ikke mindst i sjæl og ånd. Det er helt stille uden musik.

1.marts til natkirke i Egeris kirke kl 19.30


Hilsen Helmi, jeg er selv sygeplejerske på 57
Foreningen hedder Areopagos, se facebook


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.224 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Søger en sød veninde/ven
Søger en sød veninde/ven
Jeg er en frisk fyr, som er bosat i Slagelse er 30 år. Ikke-ryger, ingen børn. Min fritid går meget musik. Hvor jeg bruger tid på at skrive og komponere mine tanker og følelser ned. Jeg elsker at spille klaver ;) Jeg syntes det er generelt sundt og samtidig hyggeligt at gå tur ved skov og strand. Tage i Biografen, tag ud og spise, eller afslapningen trænger sig på, er det med at få sat en god film på ;) genren indenfor film er stort og bredt. Jeg elsker filmhygge med stearinlys især i den kolde, mørke kedelige vintertid. Jeg er meget snaksalig og elsker derfor dybe samtaler om alt eller intet. Jeg vil beskrive mig som person som en meget lyttende, kærlig, empatisk, og bare en generelt hyggelig fyr at omgås med. Jeg er meget spontan anlagt, og elsker humor især i den sorte stil. Er man sammen med mig keder man sig ikke. ;) Jeg er herinde dag jeg ikke har et netværk overhovedet, det er noget ensomt. Sidder der en der har lyst til at komme i kontakt.
Se Bobl
GOG  Håndboldklub
GOG Håndboldklub
GOG Håndboldklubs værdier Ambitionsniveau Vi vil være Danmarks førende håndboldklub målt på: - Sportslige resultater - Talentudvikling - Bredde - Klubmiljø - Træning - Økonomi - Træning Træningen skal være: - Sjov for børn - Udfordrende for ungdommen - Tilpasset ambitionsniveauet for øvrige seniorhold Sjov, udfordrende og udviklende på alle niveauer Sundhed Spillernes sundhed går forud for sportslige resultater. Derfor arbejder vi med et højt fagligt niveau i sundhedssektoren med fokus på: - Forebyggende træning - Skadesbehandling - Kostvejledning Klubkultur Vores kultur er meget uformel. Vi vil give plads til, at meget forskellige individer kan trives i GOG, dog er - Klubben større end holdet - Holdet større end individet Fester Vi er berømte for den særlige festkultur i GOG, og det skal vi fortsat være i fremtiden. Fester er vigtige for vores kultur og sociale sammenhold, og de skal derfor prioriteres højt på det enkelte hold og på tværs af hele klubben. Kommunikation Viden og indsigt i klubbens forhold er ofte en forudsætning for motivation og engagement i klubbens udvikling. Vi vil sikre et højt informationsniveau til alle interessegrupper. Har du brug for at hører nærmere angående træningstider, kontigent osv. Så skriv gerne en kommentar nederst på siden, så får vi svaret tilbage hurtigst muligt. Se også gerne vores hjemmeside: http://www.goghaandbold.dk/1-forside.html
Se Bobl