Tilbage til boblerne

Drengerøve 60+ søges

Er du en frisk 60 plus'er, og savner du noget mere spænding og sjov i dit liv, så læs videre her:
Jeg en pensioneret free lance reklamemand 60+, på Østerbro. Rask og rørig, og på jagt efter nogle ligeledes raske mænd, jeg kan dele mine mange fritidsinteresser med:
Det kan være mit sommerhus, jollefiskeri, musik (Spiller selv tuba), oplevelsesrejser, fitness, biografbesøg, bridge, motorcykelture og ikke mindst mad. Når jeg selv skal sige det er jeg faktisk en rimelig god kok.
Men tag det nu bare roligt. Du behøver ikke være interesseret i det alt sammen. Der er frit valg på alle hylder.
Kan det friste dig, så giv mig et ring på 50 44 65 11, og vi kan måske aftale et "prøvemøde"
Det skal lige understreges at dette ikke er en homoinvitation, Men du kan for min skyld lige så godt være bøsse som hetero.
Nu vil jeg bare glæde mig til at høre fra dig.

Venlig hilsen

Carsten Lynge


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 184.099 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Seriøse veninder søges
Seriøse veninder søges
1/4/2019 HEJ Jeg søger veninder med alderen imellem 35-45 for at udvide mit omgangskreds. Jeg er En kvinde 40+ med asiatisk herkomst. Single ingen børn. Vegetar Lidt af introvert. Mit interesse kort fortalt er: hygge, brætspil, Yoga Gå ture (ude) Madlavning (indisk, italiensk, sydamerikansk, vegansk, vegetarisk) Desuden prøver at være miljø bevidst og interessere sig for global opvarmning, minimalistisk living og zerowaste. Bøger :krimi, fantasy historie romaner og selvhjælps bøger. Dokumentar i tv. Film; LOTR, Hobbitten etc Jeg elsker at gå på café, shoppe, gå ture i naturen og tage på ture ind og udlandet. 
Jeg søger én eller flere som jeg kan lave alt og intet med og som jeg kan snakke om alt mellem himmel og jord med. Lad os begynde med en mailveksling og se om vi kan finde finde og fastholde hinanden i en gensidig og afslappet atmosfære, hvor der er plads til dig, mig og os.
Skriv endelig og fortæl om dig selv, hvem du er samt hvad du søger i et venskab. Håber at høre fra dig😃 Suji
Se Bobl
Projektmakker søges
Projektmakker søges
Hej! Jeg er en ung kvinde på 26 som kæmper lidt med at få mit speciale i hus. Jeg læser interkulturelle studier men har på grund af en depression været nødt til at udsætte specialet - derfor er alle mine studiekammerater nu blevet færdige. Jeg kunne rigtig godt tænke mig en makker som kunne tænke sig at mødes på universitetet/Dok1/andet bibliotek i Aarhus engang imellem. Jeg ved at det er noget mere motiverende at tage ud af døren hvis man skal mødes med nogen og jeg tænker at det jo godt kan være der sidder nogen derude som mangler en motivationspartner til at få færdiggjort et eller andet projekt/bog/whatever som også synes det kunne være rart at mødes med nogen. Umiddelbart tænker jeg ikke at vi skal sidde og flette hinandens hår og snakke dybt og inderligt om vores projekter - det er mere det der med at have en at mødes med og "stå til regnskab for" i forhold til at komme ud af døren. Dermed dog ikke sagt at jeg ikke gerne vil høre om dit projekt eller fortælle om mit speciale :) Alder og køn spiller ingen rolle. Hvis det har interesse, kan jeg kontaktes på ida.helleskov@gmail.com Glæder mig til at høre fra dig!
Se Bobl