Tilbage til boblerne

tennis makker(e) søgers

hejsa, mand på 30 savner at spille noget tennis og søger nogen at spille noget indendørs tennis med :) er let øvet, bor i valby så helst i omegnen :)


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.223 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Barselsnetværk
Barselsnetværk
Jeg søger mænd og kvinder på barsel, som savner input ude fra samt aktiviteter og samtaler, som ikke har baby som omdrejningspunkt - men giver plads til fars og mors interesser og en mere nuanceret forældrerolle. Og som samtidig tager hensyn til babys behov og giver plads til bleer, vræl og manglende søvn. På barsel med mit ældste barn savnede jeg et sådan netværk. Og jeg ved, at rigtig mange andre mænd og kvinder under deres barsel har brug for et rum, hvor der er plads til det hele menneske - ikke kun at være mor eller far. Jeg forestiller mig, at vi til en start mødes en gang om måneden i dagtimerne, centralt i Hvidovre. Hver gang vil der være et oplæg om et spændende emne eller en eller anden form for aktivitet - og ellers mulighed for gode samtaler og en kop te/kaffe. Netværket er brugerdrevet, og jeg forestiller mig, at interesserede kan stå for et arrangement og en aktivitet. Det vil muligvis koste et beskedent beløb at deltage i de enkelte arrangementer og aktiviteter, som vil dække kaffe/te og et honorar til en eventuel oplægsholder. Alle forældre er velkomne i netværket - også selvom de bor i København eller andre steder på Vestegnen.
Se Bobl
De Blå Haslevspejdere - Bliv leder
De Blå Haslevspejdere - Bliv leder
Kan du lide at være ude i naturen? Lyder friluftsliv, fællesskab og udfordringer som noget for dig? Og har du mod på at gøre en forskel i børn og unges liv? Spejder er populært blandt børn og unge, og det betyder, at vi hos De Blå Haslevspejdere er på jagt efter nye ledere. Som spejderleder er du frivillig, men udregnet i gode oplevelser får du et af de bedst betalte lederjob i verden. Hvem er vi? Vi er en engageret og herlig spejdergruppe i Haslev med omkring 25 spejdere fra 0. til 6 klasse, der holder til i Bækhytten på Lysholm Allé. Dertil er vi en flok på 9 engagerede ledere i forskellige aldre og med forskellig baggrund. Fælles for os er, at vi kan lide at være ude i naturen, at udfordre og udvikle børn og unge samt at have det sjovt sammen. Vi kan lide at være mange leder, det giver mere luft i hverdagen. Vi forventer at starte en ny gren/aldersgruppe for de ældste spejdere op i sommeren 2019, målet er at denne aldersgruppe tager på ture til udlandet en gang om året. Derfor søger er vi nu på jagt efter flere ledere – du kan selv være med til at bestemme, hvilken aldersgruppe du gerne vil arbejde med. Skal jeg have været spejder for at være med? Nej, du behøver hverken have det sorte bælte i friluftsliv eller være ekspert i madlavning på Trangia for at være med. Vi andre ledere skal nok hjælpe dig godt i gang. Har du mod på at give børn og unge en god oplevelse, og indgå i et fællesskab, er det alt rigeligt. Du vokser også Som spejderleder udfordrer du mange sider af dig selv. Du lærer om friluftsliv og naturen. Du udfordres kreativt, når et spejderløb skal laves med zombie-tema, eller spejderhytten omdannes til rumstation. Du bliver sej til projektledelse, når du er med til at planlægge ture, løb og spejdermøder. Og ikke mindst vokser du af at se spejderne udvikle sig. Du får mulighed for at uddanne dig, da vi vil rigtig gerne vil sende dig på kursus, hvor du får ny viden, erfaring og personlig udvikling, som du også vil have glæde af privat og på jobbet. Hvor kan jeg høre mere? Synes du, det lyder spændende, kan du høre mere hos gruppeleder Rikke Kamper på r.rikke@gmail.com eller tlf. 6168 4882 Venlige hilsener og på gensyn, Lederne i De Blå Haslevspejdere
Se Bobl