Tilbage til boblerne

Venner og veninder søges

Jeg er en frisk unge pige på 29, fra Svendborg, som søger venner og veninder til at skrive med, gå en tur med, eller måske tage på cafe eller i biffen med :)


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 183.751 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Venner og veninder søges
Venner og veninder søges
Jeg er en kvinde på 50 år ung af sind og med masser af humor og mor til 2 store piger, som ikke er så afhængig af mig mere 😊 så jeg har en masse tid, derfor søger jeg venner og veninder til café, mad, Nicecream, picnic, Sommerdans, drinks Aften og oplevelser i fælledparken og kildevældsparken Jeg bor på ydre Østerbro og vil gerne mødes tæt på Lidt om mig selv 😊 Jeg nyder livet og prøver at være så god som muligt ved mig selv, og forkæler mig med blomster og gaver. Derudover svømmer jeg et par gange om ugen. Jeg har en selvhjælps bogklub, hvor vi er nogle kvinder der mødes en gang om måneden på café og deler ud af vores erfaring med bogen. Jeg går en del op i miljøet, genbruger det jeg kan, og køber helst ikke plastik, frugt og grønt skal være økologisk. Udover det er jeg en smule spirituel med tarotkort. Hvis dette fanger din interesse, så skriv og lad os mødes.
Se Bobl
Venner og veninder søges
Venner og veninder søges
Jeg ønsker at udvide mit netværk med skønne venskaber, hvor vi gensidigt kan være noget for hinanden. Jeg får energi af, at være sammen med mennesker jeg holder af og selvom jeg har dejlige mennesker i mit liv, har jeg stadig mere at give og jeg ved, at andre også har noget at give mig. Venskab, den nære relation, støtte, fællesskab, snak, hjemmelig hygge og oplevelser ude. Kom lad os dele det samme, lad os dele skønne oplevelser og lad os kunne være der for hinanden når livet er dejligt og også når det er svært. Jeg hedder Maria, er 34 år og mor til to dejligere piger på 4 og 7. Jeg bor i Nordsjælland og vil meget gerne finde nære venskaber, hvor vi har mulighed for at ses jævnligt. Jeg tænker hvis du selv bor i Nordsjælland, eller i København f.eks. mere så afstanden gør vi har mulighed for at ses. Jeg glæder mig til at blive en del af dette fantastiske sted. 😊
Se Bobl