Tilbage til boblerne

vil du drikke kaffe med mig?

jeg kunne godt tænke mig nogle nye bekendtskaber, da jeg dsv går meget alene her for tiden og selvfølgelig gerne vil lave om på dette.

Jeg er selv 20 år og bor på Frederiksberg. i sommers blev jeg, men da jeg har sabbatår, uden arbejde lige nu, men en del rejser, så har jeg haft lidt for meget tid til mig selv, og kunne derfor godt tænke mig at komme ud og møde nogle nye personer og måske drikke en kop kaffe eller to.
jeg håber at høre fra dig :)


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.222 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Søger gode , trofaste veninder/venn
Søger gode , trofaste veninder/venn
Hej , jeg hedder Sarah , jeg er 29 år gammel. Jeg mor til 2 drenge børn ,. Den ene er 2,5 og den mæstr komner til august- september Jeg kunne super godt tænke mig at få flere bekendtskaber hvor interessen er gensidig Søger nogle dejlige venner og veninder man kan ses med og lave mad sammen med og tage i byen og drikke kaffe, the. Tage ud og spise brunch, gå turer, træne sammen, tage på udflugt og have aften med dans , jeg er super sød, imødekommende, stort hjerte og tænker på andre. I min barndom har jeg aldrig haft så mange venner og veninder fordi jeg flyttede fra afrika til danmark så har stort set hele mit liv været alene uden venner ,og det er fra folkeskoken , uddannelser. så jeg vil godt bygge nye venskaber op igen. Min familie er mine venner og min nye familie er også mine venner både mine børn og mand. Hvis jeg lyder som en du godt vil ses med kontakt mig , læg en besked og lad os se om vi er et vennematch
Se Bobl
Hej med jer
Hej med jer
Jeg søger en veninde eller en som kan blive det på et tidspunkt. Jeg har ikke så mange interesser da jeg ikke har haft så meget tid til det syntes jeg selv, for når man har børn. Men tænker nu, at det vil være sundt for mig at komme lidt ud og se noget andet og ikke bare være hjemme bag 4 vægge efter arbejdet. Men kan fortælle lidt om mig selv, selvom jeg ik er god til det. Jeg er en kvinde på 31 år mor til en datter på 7 år og bonus mor til en på 4 år og har en sød kæreste også og en sød hund (Fransk Bulldog) Har en lille interesse fra travløb da jeg har en bror og en far som kører og jeg godt kunne tænke mig at komme meget mere derind, da jeg altid har været derinde siden jeg var helt lille. Så det kunne være dejligt/hyggeligt hvis det også kunne interessere dig. Jeg er også til at gå på café og drikke kaffe eller spise frokost sammen eller bare gå en tur med min hund og hvis du har en.
Se Bobl
Veninde søges
Veninde søges
Mit navn er Hannah, jeg er 30 og bor med min mand :-) Mine veninder bor allesammen i København og det er nogle gange en lidt besværligt at tage hele vejen ind i byen for at drikke en kaffe og være spontant social :-D. Derfor vil jeg gerne udvide min vennekreds her i området. Jeg har lyst til at mødes med en eller flere på en kaffe, til gåture, ture på stranden eller badesøer. Jeg er ellers også motiveret for sjove udflugter hvor vi prøver noget nyt. Er særlig interesseret i at mødes med folk på omkring samme alder. En lidt om mig: Jeg kommer oprindelig fra Østrig men har boet i DK i mange år efterhånden. Lige for tiden lærer jeg at lave hjemmelavet chokolader, mødes med bin læseklub en gang om måneden og ombygger en kassevågn til en camper sammen med min mand. Jeg har styrketrænet i ca 2 år, men er nu på udkik efter noget mere blid træning... Har dog ikke besluttet mig endnu hvad det skal være ☺️. Hvis du tænker at vi vil være på samme bølgelængde, så lad os mødes på en kaffe og se om kemien passer 😊.
Se Bobl
Besøgsven.
Besøgsven.
Hej Jeg er Heidi på 56 år. Har to piger som er flyttet hjemmefra det er 18 år og 26 år. Jeg blev sidste år opereret i ryggen og er derefter at blevet fysisk handicappet. Har svært ved at komme ud af døren. Søger en frivillig, der vil besøge mig. Eller en veninde / venner, der har lyst til og komme hjem til mig, da jeg har svært ved og køre bil eller selv tage rundt. Det kunne være hyggeligt med en god snak se en film sammen eller bare drikke en kop kaffe Som menneske jeg er interesseret i andre og lytter gerne . Du må gerne være en der også kan jeg sagde snakke igang Der Kan være mange emner man kan tage op eller se en film sammen hvor man kan snakke om den der bagefter. Jeg er åben for meget. Jeg har været stoppet med mit arbejde indenfor det sidste år.. Derfor kan tiden være lang og det at snakke med andre er meget givende for mig . Vi er sociale mennesker og derfor er det ikke sundt hvis man ikke ses med andre . Vil du være en stor hjælp en som også kan være behjælpelig Med at skrive breve eller søge noget andet på computeren da jeg ikke har så Mange kræfter i mine arme.
Se Bobl
Veninder i Rødding- Haderslev
Veninder i Rødding- Haderslev
Jeg flyttede her til Sønderjylland, for ca. 4 år siden, pga. arbejde. Nu har jeg også en skøn mand, og to bonusdrenge. Men veninderne er stadig langt væk. Så jeg savner en eller flere i nærområdet, at dele gode timer med. Jeg arbejder nogle gange lidt skævt, og har derfor også, af og til fri på hverdage. Jeg kan være meget spontan, og til tider rastløs. Livet er for kort til at kede sig! Har efter eget valg ingen børn, vil gerne løbe, træne, drikke rigtig meget kaffe, vende hele verdenssituationen, lave mad til mange mennesker, eller bare os. Vi har en lækker og yderst velopdragen schæfer, som også tager en del af min tid. Jeg er en skovl til at sy, hækle og strikke, men måske du kan lære mig det? Til gengæld er jeg ret fordomsfri. Om du er venstrehåndet, muslim, til franske rødvine eller udpræget ordensmenneske er ligegyldigt :-) Jeg interesserer mig for rigtig mange ting, men mest af alt for mennesker. Hvem er du, og hvad interesserer dig? Britt
Se Bobl
Mænd uden børn
Mænd uden børn
Lad os samle en gruppe mænd der ikke har børn og gå i skoven, spise noget mad, spille et spil og drikke en øl. (23/6-19 - hurtig update: Vi er omkring 6 tilmeldte nu, men hold dig ikke tilbage hvis du er nysgerrig, da nogle måske springer fra eller ikke kan de datoer jeg vil melde ud her indenfor en uges tid.) --- Mine venner har fået børn og dårligere tid til at ses, så jeg leder efter nye mandlige bekendtskaber, der ikke har børn :-) Jeg vil gerne samle omkring seks mænd i alderen cirka 30-50 (jeg er selv 37). Vi mødes mødes fire gange og hygger, snakker og gør et eller andet i eller omkring København. Efter de fire gange er der måske to der mødes på egen hånd og hjælper hinanden med en carport, vi alle finder måske ud af at det der med at tage i skoven var ret hyggeligt og det vil vi gerne igen om tre måneder, eller fire af jer finder ud af at I gerne vil tage et kursus sammen på folkeuniversitetet. Jeg forestiller mig denne rækkefølge, med fx tre ugers mellemrum, hver gang tre timer: • MAD & SPIL. Første gang mødes vi hos mig en aften og spiser noget mad og spiller et brætspil. • NATUR. En eftermiddagstur i skoven med mad over bål eller den lettere variant primus. • KAFFE & SNAK. En eftermiddag med god kaffe og snak om at være mand i dether samfund. • UD & ØL. En burger et sted og en øl et andet sted. Jeg tænker at seks personer er en god størrelse til sådan en gruppe (da det dels er det maksimale man kan sidde om mit spisebord – men også), da det så bliver ret uformelt at mødes. Man behøver ikke at være så meget på som hvis man kun er to personer der mødes og seks personer er også stort nok til at en kan falde fra, hvis han tænker, at det ikke lige er ham alligevel eller han ikke kan den dag vi skal mødes. Hver gang er tre timer, da det så er lettere at overskue. Alle mødegange bliver i weekenden; fredag aften, lørdag eller søndag. Jeg håber på en gruppe, hvor det ikke kun handler om den aktivitet vi laver, men hvor man også er nysgerrig på hinanden. SKRIV en privat besked til mig herinde, hvis du synes det her lyder interessant (eller vil invitere mig med til noget). Om mig: Jeg er 37 år, bor København og synes Boblberg er et ret spændende koncept. Oprettet: 1. juni 2019 (Jeg opdaterer teksten en gang om ugen, med hvor mange der er på i gruppen)
Se Bobl