Tilbage til boblerne

Bliv besøgsven på Nordfyn

Ældre Sagen Nordfyn søger personer, der har tid og lyst til at være sammen med et andet menneske en time eller to hver uge.
Det kræver ingen særlige kvalifikationer og over lyst og evne til at være sammen om noget der kan have fælles interesse.
Kontakt Ældre Sagens formand Kaj Andersen på
telefon 64 84 14 56 / mail kaj-vera@email.dk


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.222 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Vi søger vennepar
Vi søger vennepar
Vi er et par som er gift på 10 år .Agnethe  53 år og michael  55 år og er førtids bægge.  der søger vennepar til god middag, med et glas vin en god øl, grille når vejret  byder sig.( Eventuelt  spiritus hvis vi er i byen.) Weegent ture. En dag der tilbringes  med oplevelser/ en tur til hvad nu?. Måske Århus  by. Seværdigheder  Vandrehjem . restuant  besøg.  Spille et spil .  Bowle og en længer snak om alt og intet. Evt  Ud og rejse. Foretrækker  gran Canaria.  Så er der nogen omkring vores alder eller et sted i livet,som kunne være friske på og mødes.... se om vi kunne hygge  os.  Så skriv enlig hvis i heller ikke har den største vennekreds. Lidt om os selv michael  er lidt af en gamer tosse Og bruger meget tid på det. Og ser mange film. Ser cykel  løb og boksning.  Og er også med på en spøg med sort humor. Til davlig holder vi huset og haven.  Jeg  Agnethe  kan lide og chatte.  Og  høre musik. Gå shop  amok hvad enten det er en tur til stor byen Ålborg  center eller ikea.  Eller på nættet.  Hvis.  moneter er der der til det. Gå på nættet.  Indretning.  Se film med badehotelet eller en romantisk film. Vi tilsammen har et nedlagt landbrug  som lige pt er tilsalg.  Og  vores ønske er at komme i noget minder.  Jeg  Agnethe  har 2 voksne børn og et barnebarn på 3 år. Michael  har ingen børn. PS vi er ryger begge. Ses vi De gæve thyboer fra thisted
Se Bobl
 Kom og oplev Seniorgården i Tarm
Kom og oplev Seniorgården i Tarm
Vi er et aktivitetscenter for 60 + og førtidspensionister. Har du lyst til at møde andre og deltage i aktiviteter og det sociale samvær, har du rig mulighed for det på Seniorgården Tarm. Medlemskort koster 305 kr. årligt. Der er desuden mulighed for at købe kaffe, brød og frokostretter. Der foregår forskellige aktiviteter i løbet af ugen fx: Bedstemor/bedstefar fortæller Billard Bordtennis Bowling Bowls Brætspil Canasta EDB Engelsk Facebook Fredagscafé Glashold Hyggeklub Håndarbejdscafé Ipad Kortspil Knipling Læsekreds Mah Jong Mandagsgutter Onsdagspigerne Patchwork Porcelænsmaling Rygtræning for osteoporoseramte Slægtsforskning Smykkeværksted Stolegymnastik Strikkeklub Tasker m.m. af gummi Yoga Åben træning Åbent værkstedshold Udvalget af aktiviteter kan variere efter sæson. For flere oplysninger se vores hjemmeside www.seniorgaardentarm@rksk.dk eller ring på tlf. 99742389. Adressen er Torvegade 20, 6880 Tarm.
Se Bobl