Tilbage til boblerne

Vågere søges

Er du moden og ansvarsbevidst og kunne du tænke dig at yde støtte og nærvær til en døende? Så er frivillig i Vågetjenesten måske noget for dig.
Vores motto er: Ingen, som ikke ønsker det, skal dø alene.
Som frivillig i Vågetjenesten deltager du ikke i plejen af den døende. Du skal være, ikke gøre. Du er til stede i rummet, og du er den, der kalder på hjælp, når det er nødvendigt. Du kan våge på både plejecentrene i kommunen og i private hjem.
En vågevagt er på 3 timer, og den ligger oftest mellem kl. 22 og 08. Du binder dig ikke til et bestemt antal vagter. Du byder ind, når du kan.
Det er ikke et krav eller en forventning, at du er/har været professionel inden for pleje- eller hospitalssektoren. Du skal blot have lysten til at gøre en forskel for et andet menneske.
I Vågetjenesten i Lyngby-Tårbæk Kommune er vi ca. 20 medlemmer, både mænd og kvinder, der har det rigtigt godt sammen. Vi har regelmæssige fællesmøder, hvor vi taler om vores vågeoplevelser, ligesom der er mulighed for at komme på relevante kurser.
Som ny våger kommer du til en samtale, hvor vi fortæller mere detaljeret om Vågetjenesten, og hvor du får lejlighed til at fortælle om dig selv og dine bevæggrunde for at blive våger. I starten kommer du ikke ud alene, men følges med en erfaren våger, og du beslutter selv, hvornår du er klar til at tage ud alene.

Er dette noget for dig? eller er du interesseret i at høre mere? Så kontakt vores formand Lillian Hansen på telefon: 23 71 23 66 eller via mail til: mail@vaagetjenestenltk.dk
Du er velkommen til at komme med på en vågevagt, før du beslutter dig for, om det er noget for dig.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.032 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

DemensVenner
DemensVenner
Demensbesøgsvenner til Akaciegården søges. Ønsker du at gøre en forskel, og blomstrer du ved at skabe gode stunder for dine medmennesker, så har du nu muligheden at indgå i en hverdag for vores beboere. Op imod en halv million mennesker er berørt af en demenssygdom, hvilket har store konsekvenser for deres mulighed for at indgå i hverdagsaktiviteter. Som demensbesøgsven på Akaciegården vil du derfor kunne gøre de små uoverkommelige opgaver mulige. Dine opgaver vil kunne varierer og være alt fra: En hyggelig samtale over en kop kaffe, en indkøbstur i det lokale indkøbscenter, eller en gåtur i lokalområdet. Det kræver ikke tidligere erfaringer at blive demensbesøgsven, blot at du ønsker at gøre en forskel og være en støtte for vores beboeres ønsker. Lyder det interessant for dig så kontakt mig her, på mail haba04@frederiksberg.dk eller telefon: 22701581 Bedste Hilsner Halil Baldan Leder af aktiviteten og træningen Akaciegården
Se Bobl
Venner og bekendskaber søges
Venner og bekendskaber søges
Hej, Jeg er en kvinde på 28 år som savner nogen mennesker i mit liv. Jeg har haft et lidt turbulent liv, som er en længere historie, men derfor er mit netværk meget begrænset. Jeg bor lidt uden for viborg, sammen med min kæreste, i et lille hus på landet. Vi har ingen børn endnu men vi ønsker os inderligt at få det og vi er derfor i gang med fertilitetsbehandling fordi vi ikke selv kan få det til at lykkes. Jeg studerer til socialpædagog på VIA i viborg hvor jeg er færdiguddannet til sommer næste år. Mine interesser er meget forskellige og er ikke bange for at prøve noget nyt. Jeg elsker dyr og naturen og kan bruge mange timer på at være ude på den ene eller den anden måde. Om det er aktivt med en løbe eller cykeltur eller det er med madkurv og hygge. En god shoppetur siger jeg heller ikke nej tak til eller bare en tur på café. At gå i byen gør jeg ikke særlig meget i længere, men ind i mellem kan jeg godt få lyst til at gejle mig helt ud og tage ud og svinge træbenet😝 jeg går ikke i byen for at drikke mig fra sans og samling, har jeg aldrig brudt mig om. Tager ud for at danse til mine ben falder af😅 Kan godt nyde en øl eller et glas vin ind i mellem i hyggeligt selskab😊 Jeg ønsker at møde nogen mennesker som jeg kan tale med og mødes med om alting og ingenting. Det håber jeg kan give noget mere værdi i mit liv. Da viborg kommune ikke er en del af det her fællesskab endnu, vil jeg ikke have noget imod at blive kontaktet på Messenger hvis du har lyst til at lære mig bedre at kende. Venlig hilsen Annica Christensen
Se Bobl
Venner/veninder søges
Venner/veninder søges
Hej, jeg hedder Maiken og er 25 år. Til daglig går jeg pt hjemme som jobsøgende, da jeg tilbage i marts 2018 blev raskmeldt fra et længere sygdomsforløb med angst. Jeg har siden 2015 boet i en lille by lidt uden for Viborg, men ellers boet på Djursland. Derfor søger jeg nu nogle kommende gode venner/veninder, da min omgangskreds normalt har været på Djursland. Lidt mere privat om mig selv: Jeg er gift med min dejlige mand Markus, vi har ingen børn endnu, men derimod en stor kærlighed for dyr, hvilket vores hjem også bære præg af. Jeg drikker ikke alkohol og fester gør jeg ikke mere i. Det kapitel er for midt vedkommende slut. Som min mand siger, så er jeg gammel indeni, men ung udenpå. 😅 Derimod elsker jeg at være kreativ, og en god shoppetur siger man da heller ikke nej til. Humor har jeg massere af, så det skal man også være forbedredt på. Har jeg vækket din interesse, skal du være mere end velkommen til at skrive til mig. 😊
Se Bobl