Tilbage til boblerne

Handikapledsager onsdag - svømning

Min søn på 20 år er førtidspensionist og er begyndt til vandtilvænning/svømning onsdag aften 19,45-20,30 i Vanløse gennem HSK.

Han er en høflig ung mand med en skæv humor, som elsker en pølse ved 7-eleven på vejen hjem.

Han bor i et bosted på Frederiksberg, og har brug for en mand, som i nogen måneder kan følge ham frem og tilbage, indtil han bliver fortrolig med hele processen og især baderutinen, da han er træt af altid at følges med sin mor og far.

Han er mobil og kan tage bus/tog/metro. LIndevang Station ligger lige ved hans bosted på Frederiksberg, og han skal stå af på Vanløse Station og gå det sidste lille stykke.

Det er svært for ham at komme hjemmefra, hvis ikke han bliver hentet.

Desuden har han tendens til indimellem at gå i stå, indtil han er fortrolig med rutinen i en opgave. Der skal hjælp til,, at han husker sit badetøj/håndklæde, når han er færdig i badet.

Han elsker, at der sker noget, så en tilbagevendende begivenhed som ugentlig svømning er rigtig godt for ham, og han bliver i rigtig godt humør.

Hvis du vil høre mere, så ring eller skriv til mig på 28511937.

Mor Connie


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 196.940 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Fællesskab i Saltum.
Fællesskab i Saltum.
Er du ensom har du mulighed for at være samnen med andre ligestillede i Saltum. Hver onsdag fra kl 14 til ca 18,45 er der hygge og fællesspisning i Baptistkirken. At det foregår i kirkeligt regi betyder at man.udsættes for et par sange fra højskolesangbogen og arrangementet slutter altid med et fælles fadervor. Ingen tilmelding. Kirken åbner i kælderen, indgang rundt om kirken fra kl 14. Kl 15 kaffe, kl 17,30 aftensmad Det er normalt at folk kommer, når de kan, nogle kommer blot for at spise aftensmad, andre er der fra åbning og indtil det er slut. Kan du kun komme for at drikke en.kop kaffe kl 15 er det også ok. Aktiviteter, klippe, klistre, sy, strikke, orkere, diverse almindelige brætspil, hjælp til hinanden med alt muligt, har du en pære der skal skiftes,kan det også lade sig gøre, eller andre overkommelige småting, hjælp til kommunale formularer, ja kun fantasien sætter grænser. Aftensmad i almindelig daglig kvalitet koster 25kr incl eftermiddagskaffe. Desværre er juli måned lukket og næste arrangement foregår den 1. onsdag i august med en tur til Fur i bus. Afgang 9,30 fra saltum pris 350kr incl alt hjemkomst ca 20,00. Her skal man helst tilmeldes. Brug min tlf 30640576. Alm næste sammenkomst ,2 onsdalg i august fra kl 14.
Se Bobl
HTTs ældreidræt Aktiv Voksen Idræt
HTTs ældreidræt Aktiv Voksen Idræt
Til september 2018 er det 20 år siden, HTT startede et M/K hold med ældreidræt. 40 deltagere mødte op, men siden er holdet vokset til over 100 medlemmer og er i år, hvor der kan fejres 20 års jubilæum, den største aktivitet i HTT. Det er aldrig for sent at være med i HTTs ældreidræt. Kom og vær med på et hold, hvor du får styrket din kondition, din bevægelighed og balance og får grinet en masse i selskab med andre ældre M/K'er. Træningen foregår hver onsdag kl. 09.00 til 12.00 i Haslev Hallernes hal B og C, og udover det gymnastiske indhold er der ældrevolley, ældrehockey, tæppecurling, brug af store bolde, elastikker, stepbænke m.v. indtil kl. ca. 11.00, hvorefter der er socialt samvær i klublokalet med kaffe/the og sang Man deltager i det, man kan. Kom og prøv 2 gange uden binding. Kig ind på HTTs hjemmeside: htt.dk under menuen MOTION eller kontakt Birgit Hansen, tlf. 4071 8806 for yderligere oplysninger.
Se Bobl
Svømmemakker!
Svømmemakker!
Hej, jeg er en 23 årig kvinde, ved navn Lea! Jeg vil super gerne starte på at svømme, en til to gange om ugen! Jeg har angst, så det kan være meget for mig, når jeg skal starte på nye ting! Styrketræner, men har ikke helt nået mit mål og det kan svømning hjælpe på. Der er ikke plads på et svømmehold i Roskildebadende, men det vækkede også en smule angst, at skulle stille op foran en masse mennesker! Jeg søger derfor en makker, der kan svømme. En der vil med derned og hjælpe mig, med at få sat det igang og svømme sammen, hvis det klinger! Man kan jo lige tage en kop kaffe først og se hinanden an! Jeg håber jeg kan finde en herinde der vil være med! Man kan få et abonnement dernede for 215kr, med studiekort, men de har også 10 turs kort for 280kr :D
Se Bobl