Tilbage til boblerne

Handikapledsager onsdag - svømning

Min søn på 20 år er førtidspensionist og er begyndt til vandtilvænning/svømning onsdag aften 19,45-20,30 i Vanløse gennem HSK.

Han er en høflig ung mand med en skæv humor, som elsker en pølse ved 7-eleven på vejen hjem.

Han bor i et bosted på Frederiksberg, og har brug for en mand, som i nogen måneder kan følge ham frem og tilbage, indtil han bliver fortrolig med hele processen og især baderutinen, da han er træt af altid at følges med sin mor og far.

Han er mobil og kan tage bus/tog/metro. LIndevang Station ligger lige ved hans bosted på Frederiksberg, og han skal stå af på Vanløse Station og gå det sidste lille stykke.

Det er svært for ham at komme hjemmefra, hvis ikke han bliver hentet.

Desuden har han tendens til indimellem at gå i stå, indtil han er fortrolig med rutinen i en opgave. Der skal hjælp til,, at han husker sit badetøj/håndklæde, når han er færdig i badet.

Han elsker, at der sker noget, så en tilbagevendende begivenhed som ugentlig svømning er rigtig godt for ham, og han bliver i rigtig godt humør.

Hvis du vil høre mere, så ring eller skriv til mig på 28511937.

Mor Connie


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 173.145 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Frisk tilflytter søger nye venner.
Frisk tilflytter søger nye venner.
Jeg søger nogle ligesindede at ses med, som evt kunne blive nogle dejlige venner, da mit netværk ikke er så stort. Jeg savner nogen som er samme sted i livet som mig og som vil være frisk på en kop kaffe, bytur, cafetur, filmaften, madaften ect. i ny og næ. 🌺 Om mig. Jeg er en frisk, humoristisk og snaksaglig kvinde på snart 30 år. Jeg bor i Svendborg med min kæreste og kommer oprindeligt fra Als i Sønderjylland. Til daglig er jeg uddannet socialrådgiver, men er pt. ledig. Jeg er dog i fuld gang med at søge job. 🌺 I fritiden er jeg frivillig besøgsven for indsatte ca hver 14. dag og så boksetræner jeg hver onsdag. Jeg har bil, så jeg er ikke bange for at skulle køre lidt. 😊 Håber der findes nogen seriøse og søde mennesker derude, som er friske på at mødes og se hvad der sker. 🌺
Se Bobl
Netværk søges
Netværk søges
Jeg har en drøm ..... en drøm om, at skabe et netværk af gode, søde veninder, som jeg kan ses med privat. ( aldersgruppe ca 55-80 år....alder ikke så vigtig 😊). Jeg er en aktiv “ ung” pige på 67 år, med mange interesser. Går gerne på cafe, i bio, til koncert, til strikkecafe, foredrag , er åben for lidt af hvert 😀.....Holder mig i form med havearbejde, svømning, cykling og gerne en gåtur i skoven. Jeg kommer da også i kontakt med andre mennesker ifm med at jeg deltager i forskellige ting 😊....Men det er typisk “overfladiske” kontakter, som typisk er knyttet til bestemte aktiviteter......kontakten ophører når aktiviteten er slut...... jeg har ingen “tæt” på. Ikke nogen jeg ser privat. Ingen jeg lige kan ringe til for bare at slå en sludder af.....Ingen jeg lige kan mødes med over en kop kaffe/lidt god mad og “løse verdenssituationen”.... 👍.....Ingen at følges med i bio, på cafe osv. Det betyder at jeg ofte, trods et aktivt liv, føler mig ensom i hverdagen. 🥺 Jeg håber derfor, at jeg her kan komme i kontakt med en “håndfuld tøser”, som kunne have lyst til at mødes med henblik på at danne nye, blivende venskaber 🥰 Med kærlig og forventningsfuld hilsen Solveig
Se Bobl
FDF - tilbyder godt fællesskab :-)
FDF - tilbyder godt fællesskab :-)
Giv børn og unge et ståsted at møde verden fra. Har du lyst til at være med til at give børn og unge fra Ydre Østerbro/Lundehus/Ryparken et ståsted at møde verden fra? Så gå sammen med os. Vi er 14 FDFledere, som hver onsdag mødes i Lundehuskirken og laver aktiviteter for børn og unge. Vi laver masser af friluftsliv og elsker at lege. Det vrimler ind med børn, som gerne vil være med :-) Vi tager på ture og lejre og billedet her er fra vores sommerlejr i på Bornholm i år. FDFlederne er mellem 18 og 52 år. Der er en god gruppe unge, nogle familiefædre og et par friske teenagemødre. Måske har du selv været FDFer en gang, måske har du være spejder - en fordel men ingen forudsætning - vi søger voksne med noget på hjertet. Du kan læse mere om, hvad vi laver på vores FBside FDF K27 Lundehus eller på www.fdf.dk/k27lundehussogn
Se Bobl