Tilbage til boblerne

Handikapledsager onsdag - svømning

Min søn på 20 år er førtidspensionist og er begyndt til vandtilvænning/svømning onsdag aften 19,45-20,30 i Vanløse gennem HSK.

Han er en høflig ung mand med en skæv humor, som elsker en pølse ved 7-eleven på vejen hjem.

Han bor i et bosted på Frederiksberg, og har brug for en mand, som i nogen måneder kan følge ham frem og tilbage, indtil han bliver fortrolig med hele processen og især baderutinen, da han er træt af altid at følges med sin mor og far.

Han er mobil og kan tage bus/tog/metro. LIndevang Station ligger lige ved hans bosted på Frederiksberg, og han skal stå af på Vanløse Station og gå det sidste lille stykke.

Det er svært for ham at komme hjemmefra, hvis ikke han bliver hentet.

Desuden har han tendens til indimellem at gå i stå, indtil han er fortrolig med rutinen i en opgave. Der skal hjælp til,, at han husker sit badetøj/håndklæde, når han er færdig i badet.

Han elsker, at der sker noget, så en tilbagevendende begivenhed som ugentlig svømning er rigtig godt for ham, og han bliver i rigtig godt humør.

Hvis du vil høre mere, så ring eller skriv til mig på 28511937.

Mor Connie


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 168.807 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Frederiksberg Sport Stacking Klub
Frederiksberg Sport Stacking Klub
Sport- og speedstacking er en relativ ny sport i Danmark, men med et stort potentiale for såvel store som små. Det gode ved sporten er, at børn som regel altid er hurtigere end voksne til at stable de 9 eller 12 plastik-kopper, som man bruger i sportstacking. Alle sportstackere - uanset alder - får dog med sikkerhed trænet deres koncentration og fokus samtidigt med, at man får bevæget sig. Sport Stacking forbedrer din koordination af begge hænder, højre/venstre hjernehalvdel og hånd-øje timing. Din koncentrationsevne og matematiske forståelse bliver trænet, og dine evner i samarbejde forbedres klart. Endelig øver du udfordringen med at blive god til at vise hvad du kan, og så er det sjovt. En anden kæmpe bonus ved Sport Stacking er at der skabes venskaber på kryds og tværs af landet, uanset alder og hurtighed. Vi træner i KU.BE mandag fra 16:00 - 17:15 og torsdag fra 16:00 - 18:00. Der er også træninger i Bülowsvej Hallen hver onsdag fra 16:00 - 17:15 og lørdage fra 10:00 - 12:30. For yderligere information kontakt formand for Frederiksberg Sport Stacking Klub, Henrik Engell-Hedager på tlf. 3170 0341 Læs mere her: https://sites.google.com/view/fsskdk
Se Bobl
Makker til træne, male eller dansk
Makker til træne, male eller dansk
Hej Jeg hedder Mohammed og er 50 år gammel. Jeg er meget kreativ og kan godt lide at male. og træne Jeg læser på Aalborg universitets adgangskursus. Jeg søger en makker K/M til at træne, male eller hjælpe med dansk opgaver osv. Jeg kan hver dag, men det er bedst efter aftensmad. Onsdag, fredag og weekend kan jeg også om formiddagen. Jeg har har et løbebånd, håndvægte, boksebold, træningselastikker, træningsbold og rystemaskine derhjemme, som er til fri afbenyttelse. Jeg har 2 stafilier, farver og lærreder, som vi kan bruge, men du er også velkommen til at have dine egne ting med. I forhold til mine danskopgaver, der kunne jeg godt bruge en til at hjælpe mig med at rette og læse sammen med mig. Det kunne være dejligt, hvis du er godt inde i dansk gramatik, men ikke et krav. Det er ikke et krav at vi skal male, træne og lave danskopgaver sammen, vi kan også bare mødes og lave en af tingene. Jeg har svært ved at holde motivationen, så det vil være godt, hvis du kommer og banker på min dør, så jeg kommer igang. Med venlig hilsen Mohammed Al-Akapi
Se Bobl