Tilbage til boblerne

Søger veninder/venner

Jeg er en kvinde på 38 år som bor i nykøbing Sjælland sammen med min mand. Jeg søger gode veninder og venner. Mine interesser er mange.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 195.417 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Kreativ, musikalsk, filosofi, D&D
Kreativ, musikalsk, filosofi, D&D
Hejsa! Mit navn er Jonathan og er en ung mand på 24, som søger nye kendskaber nær Slagelse og omegn. Jeg er pædagogstuderende og arbejder, som pædagogmedhjælper med nogle skønne rollinger. Generelt holder jeg egentligt bare af, at samle sig om hvilken som helst given aktivitet, men nyder især at tale om etik, moral, sociologi og alt andet mellem himmel og jord. I min fritid bruger/spilder jeg min tid på at... - Spille musik (primært bas, men kan også lidt hist og her). - Tegne eller andre sjove spontane projekter. - Spille og kreer alt relateret til Dungeons & Dragons. - Mødes med bekendte om en kop kaffe eller te. Uden at lyve er jeg lidt af en særling, men lad det ikke skræmme! Jeg er en meget åben, accepterende, forstående og rolig karakter, med empati og eftertænksomhed som kerne idealer. Jeg er ret så fleksibel ift. by/mødested/osv. men så helst at det var i Slagelse området. Jeg er ofte ledig og søger nye bekendtskaber og interesser! Tak, hej og farvel! :)
Se Bobl
AFS Lolland-Falster  Frivillige
AFS Lolland-Falster Frivillige
Vi er en spændende forening, som arbejde med unge på udveksling og interkulturel læring. Vi møder mange forskellige kulturer og foreningens aktiviteter vokser. Derfor søger vi frivillige til lige fra adhoc opgaver til tovholder- og kerneopgaver som f.eks. - Hjælpe i køkken ved lejre - Bage kage til vores fælles arrangementer - Bestille lokaler, hente nøgler m.m. til vores arrangementer/sammenkomster for de unge og deres værtsfamilier, samt deltage. - Kontakt til skoler om besøg - Arrangere miniophold - skrivearbejde - kontaktperson for udvekslingsstudenterne eller deres værtsfamilier. - interwiev - hjælpe os med at finde værtsfamilier eller kunne du tænke dig at være en del af vores bestyrelse? Vi udvider nemlig vores bestyrelse ved generalforsamlingen i marts for at få et (endnu bredere netværk, få flere input og idéer og at være flere om opgaverne. Du får: - Gode og sjove oplevelser med unge fra andre lande/kulturer. - Mulighed for deltagelse i møder og uddannelse i AFS regi. Er det måske dig? eller én du kender? Hvis du vil høre mere, så ring eller skriv til Lisbeth (formand) på 24844233, martinlisbeth@live.dk Læs mere på www.afs.dk
Se Bobl