Tilbage til boblerne

Vil du spille Fodtennis med os?

Vi er 10-20 personer i alderen 18-35 år der spiller fodtennis sammen. Vi er et fodtennishold i foreningen KFIF.
I vores forening kan alle være med, ligemeget om du har spillet fodbold hele dit liv eller aldrig har rørt en bold.
Det er fleksibelt, så du bestemmer selv, om du vil spille en gang hver 14. dag eller 3 gange om ugen.
Det handler om at hygge sig og udvikle sine boldspilsevner!
Vi går som forening meget op i det sociale og glæden ved boldspil.
Vi er at finde i haller rundt omkring i Købehavn, såsom Nordhavn og Islands Brygge.
Mandag, onsdag og lørdag.
Kontakt mig gerne hvis du har lyst til at prøve kræfter med Fodtennis! :)
Det kræver kun indendørs sko og et højt humør.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 172.690 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Ventilen København
Ventilen København
HAR DU LYST TIL AT VÆRE FRIVILLIG I VENTILEN? Så send en ansøgning til koebenhavn@ventilen.dk Som frivillig er du med til at gøre en forskel for ensomme unge i dit lokalområde. Hvordan det? Stort set bare ved at være dig selv - blandet med et godt humør, en positiv tilgang til tingene og en lyst til at snakke med andre unge mennesker. Hvad får du ud af at være frivillig? - Glæden ved at gøre en forskel for ensomme unge. En forskel der uden tvivl har en stor betydning for mange. - Mulighed for en masse spændende organisatorisk arbejde – eksempelvis bestyrelsesarbejde, PR, uddannelse af nye frivillige o.l. Alt sammen noget som giver dig en masse faglig erfaring. - Mulighed for spændende kurser rundt omkring i landet. Bl.a. skal man på et obligatorisk grundkursus som ny frivillig, hvor man bliver introduceret til Ventilen som organisation og dets arbejde både i mødestedet og organisatorisk. - Et fedt socialt netværk via frivilliggruppen. I Ventilen København går vi meget op i, at vi skal have en god frivilliggruppe, og holder i ny og næ en hyggeaften sammen. Hvad kræver det at være frivillig? - Du skal være mellem 18-30 år, da Ventilen beror på et ung-til-ung-princip. - Man regner med at lægge 20-25 timers arbejde pr. måned. Dette inkluderer vagter i mødestedet, et månedligt frivilligmøde, supervision hver 2. måned og al organisatorisk arbejde, der ligger derudover som f.eks. brugerrekruttering, frivilligrekruttering, planlægning af arrangementer osv. - Du skal være klar til at tage ansvar og være engageret. Du starter altid med 3 måneders prøvetid, hvorefter du sammen med formandsteamet tager en snak, om hvorledes alle parters ønsker er opfyldt eller ej. Hvis dette lyder som noget for dig, så skriv en mail til koebenhavn@ventilen.dk eller skriv en privatbesked til os på Facebook (Ventilen København) Vi glæder os til at høre fra dig!
Se Bobl
Nye veninder/venner søges
Nye veninder/venner søges
Hejsa :) Frisk kvinde på knap 35 somre her. Er nytilflytter til Ørnhøj, nær Holstebro. Kommer oprindeligt fra Sønderjylland. Jeg er flyttet hertil med min kæreste på 38 for knap 4mdr siden. Har intet netværk heroppe og søger derfor en ny omgangskreds/nye venskaber. Elsker at gå ture i naturen, at opholde mig udendørs (shelter/bålhygge mm), hjemlig hygge, motion (fitness), madlavning, hår/makeup (mit fag), gode & dybe samtaler, gode grin (sort humor) og meget mere. Byture o.lign. siger mig ikke rigtig noget længere. Men en god tur ud og opleve nye ting, cafeture, ud og spise, musik osv. er lige mig. :) Vi har 3 dejlige drenge på 12, 11 og 7 år. Så venner/veninder med børn i samme alder er en bonus. :) Jeg arbejder pt i skånejob, blandt andet grundet fibromyalgi, med henblik på at få en mere stabil tilværelse på arbejdsmarkedet. Og har for nyligt meldt mig til hjemmeværnet da jeg søger nye udfordringer og oplevelser. Er en glad, lyttende og til tider impulsiv og skør pige. Elsker et godt grin og god spas. :)
Se Bobl
Kontakt til andre :-)
Kontakt til andre :-)
Hej Alle Hunkøn på 36 år. Kunne godt tænke mig et større netværk - er det dig? Jeg nyder at være kreativ, gå ture, biografhygge, cafebesøg, shoppe, spille spil, dybere samtaler og sjove samtaler og ikke mindst grine min r*v i laser! Bor sammen med min mand og 2 katte (lidt crazy cat lady er man nok altid ;-)) i Haarby.. Du skal have humor og kunne nyde de gode stunder i livet, ligesom du skal kunne acceptere de dårlige. :-) Vi har ikke børn endnu, men hvis du har skiller det os ikke ad- de er jo så sø’e! Jeg har angst og det gør at jeg kan være tilbageholdende, usikker og genert når jeg skal skabe kontakt til andre in real life. M E N ! Når jeg først slapper af i dit selskab (hvis vi selvfølgelig klikker), så forsvinder angsten lige så stille og roligt. Den vil dog altid være der på et eller andet niveau, men lad det endelig ikke skræmme dig - jeg er ‘øvet’, er ærlig omkring det og fortæller gerne. ;-) Giv et prej, hvis jeg er noget for dig.. (lyder som en sætning i en datingprofil - a’ ve’ det!) Så ser vi om kemien passer. Knus fra Marianne
Se Bobl