Tilbage til boblerne

Sød veninde tilbydes

Hej med dig!
Jeg leder efter nye veninder til at kunne lave alting og ingenting sammen med.

Kort om mig: Jeg er 26 år, bosat i KBH, i fast arbejde og fast kæreste gennem de sidste mange år. Jeg har ikke en ting, som jeg virkelig brænder for, men interesserer mig for mange ting fx for serier, mad og madlavning, hjem- og haveindretning, gør-det-selv-projekter og er en kæmpe dyreven-og fan. Jeg er openminded, griner meget højlydt, smiler meget og jeg kan tage en joke! Til tider føler jeg mig akavet, jeg er desværre god til at overtænke ting og kan fremstå selvsikker, selvom jeg føler mig ekstremt usikker.

Jeg søger efter veninde/r omkring min egen alder og med lignende interesserer/ personlighedstræk til at hygge og snakke med, dobbeltdate med, lave nogle aktiviteter sammen,evt starte en madklub eller andet hyggeligt. De seneste år har jeg haft travlt med arbejde og haft et manglede overskud, som har gjort at jeg har haft lukket mig lidt inde og derfor er nogle veninder også faldet fra, men NU er nok nok, og jeg er igen klar på være mere social og udadvendt.

Da jeg finder det enormt grænseoverskridende at poste boblen, har jeg valgt ikke at poste et billede med, men send mig en besked, så kan vi altid tage den derfra, se om kemien er der og udveksle billeder af os selv.

Sophie 🌼
Sep.18


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 195.417 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler