Tilbage til boblerne

Reserve bedste

Vi er en kærlig familie på 6, der søger en omsorgsfuld person, der har lyst til en familie med fart. Vi har brug for hjælp til at få ro på og til at skabe tid til det enkelte barn. Vores behov er sommetider forberedelse af aftensmad og sommetider hygge med en eller to af børnene, så vi kan skabe alenetid med en forældre.

Vi har Elvira 8mdr, adrian 2,5 år, zakarias 5 år, Johanna på 18 år og mor og far.

Vi savner dig i vores liv og håber at høre fra dig snart 😍

Mange hilsener


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.032 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Søger reserve bedste
Søger reserve bedste
Vi har jordens dejligste dreng, men desværre er bedsteforældrene langt væk og jeg savner derfor nogen som kan glædes ved selskabet af en lækker lille gut lidt oftere i hverdagen. Jeg vil også meget gerne drikke the og gå ture med den nye reserve bedste, så det skal være en som er klar på at blive en del af vores lille familie. ☀ Lidt om os ☀ Vi er far Jesper på 29, som er tømrer. Mor Malene på 25, som er fysioterapeut og Pelle på 15 måneder, som er fuldtids bandit. Vi ønsker en som er favnende, rummende, omsorgsfuld og som er klar på at dele vores kærlige lille dreng med os. Vi tænker at det kunne være en hygge-dag på et par timer i ny og næ, som det nu kunne passe. Vi søger ikke en barnepige, men en som vil være en del af vores skønne lille familie.
Se Bobl
Bedste/reserve bedste
Bedste/reserve bedste
Hej derude☺️ Jeg har en datter på 2 år, som jeg er alene med. Vi har kun én bedste, som er min mor. Hun har oftest for travlt og meget svær at få en aftale med. Mine søskende har selv børn og er heller ikke behjælpelige. Veninderne også med børn og et par stykker uden- men da de oftest selv har et travlt liv og selv udover børn skal noget indimellem, har jeg virkelig brug for en bedste med tid og et ønske om samvær på alle tidspunkter af ugens dage og tider, både planlagt men muligvis også impulsivt. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har været i biffen??? Og kan ikke tage ud at hygge med en veninde uden barn, samt byture og koncerter har jeg de sidste 3 år været næsten helt foruden! Og det selvfølgelig klart det ændres med et barn, og især når man er alene, men kunne nu være meget rart at man indimellem kunne lidt andet og ikke helt miste sine sociale kompentencer. Derudover ville det være godt og rart for min datter at skabe et trygt og stabilt bånd med en anden voksen end jeg selv, og gerne en med mere livserfaring og nogle andre synspunkter på livet end jeg selv🙏🏻☺️ Håber at høre fra en rar og dejlig overskuds bedste😍 Kærligste hilsner fra Emily og Bonnie
Se Bobl